Domovská stránka > J > Jak Koupit Mistenku V Aplikaci Můj Vlak?

Jak koupit Mistenku v aplikaci Můj vlak?

Jízdenky na MHD je možné pořídit v nově vytvořené sekci e-shop pod funkcí Jízdenka. Pořízení jízdenky MHD je nabízeno také v informacích o detailu vlaku a ve speciální notifikaci, kterou obdržíte před příjezdem do cílové stanice. Aplikace připraví SMS zprávu k objednání jízdenky na MHD, tj.

Přečtěte si více

Kde koupit jízdenky na vlak RegioJet?

Svou jízdenku rezervujete i zaplatíte online v rezervačním systému RegioJet, v mobilní aplikaci, osobně na některém prodejním místě a u našich provizních partnerů. Jízdenku na mezinárodní autobusovou linku si zarezervujete také telefonicky na čísle +420 222 222 221. Jak platit na IDOS? Platba je s ohledem na ochranu údajů uživatele provedena přes zabezpečené prostředí platební brány ČSOB, kde lze zaplatit jak platební kartou, tak i aplikací MasterPass. Aplikace, respektive prodejní systém IDOS.cz, poté uchovává všechny zakoupené jízdenky na jednom místě.

Jak koupit jízdenky na autobus?

Místenku lze zakoupit přes internet v rámci předprodeje AMSbus. Případně na prodejně kanceláří AMS - Seznam prodejních míst. Místenku zakoupenou prostřednictvím internetového předprodeje již není nutné tisknout. Při nástupu do autobusu se pouze prokážete kontrolním kódem, který se dozvíte po zakoupení jízdenky. A další otázka, jak koupit jízdenku sms? Nákup SMS jízdenky je jednoduchý. Cestující odešle SMS ve tvaru DPT“tarif“, viz. tabulka tarifů, na telefonní číslo 902 06 a nejpozději do dvou minut obdrží SMS jízdenku.

Jak koupit jízdenku přes SMS Olomouc?

Postup při nákupu SMS jízdenky:

  1. Cestující napíše textovou zprávu ve znění: DPMO.
  2. Text odešle na telefonní číslo 90206.
  3. Přibližně 2 minuty od odeslání SMS zprávy cestující obdrží SMS jízdenku.
A další otázka, jak koupit jízdenku na vlak přes sms? Aplikace připraví SMS zprávu k objednání jízdenky na MHD. Sestaví správný tvar podle zvoleného města a typu jízdenky a také předvyplní telefonní číslo. Cestující si pak sám odešle SMS objednávku jízdenky na MHD ze svého telefonu a zhruba do 2 minut obdrží jízdenku na MHD ve formátu SMS zprávy.

Také, jak funguje idos?

Jak funguje IDOS

Hlavní funkcí aplikace IDOS je vyhledávání spojení mezi dvěma zastávkami, které se zadávají ručně nebo dle polohy. Důležitý je výběr jízdního řádu – autobusových, vlakových spojení, sítí MHD atd. Zejména u větších vzdáleností se hodí filtr Vlaky + Autobusy + MHD (všechna).
Kde platí PID Lítačka? Aplikace PID Lítačka už tato omezení nemá. Může jí využívat Čech i turista, člověk s kontaktní či bezkontaktní platební kartou, ceny jízdenek jsou bez přirážek či poplatků za odeslání SMS a jízdenky platí ve všech prostředcích PID v Praze a na celém území Středočeského kraje.

Na jaké vlaky platí PID?

Do systému PID patří pouze osobní a spěšné vlaky a vybrané rychlíkové a spěšné linky – vždy jen 2. vozová třída (seznam rychlíků). Na integrovaných linkách a úsecích lze využít kromě tarifu dopravce také jízdní doklady PID.

By Meggi Wedemeyer

Kdo platí za MMS? :: Jak vytisknout jízdenku?
Užitečné odkazy