Domovská stránka > K > Kde Najdu Mms?

Kde najdu MMS?

Pokud Vám přišla MMS zpráva a vy nemáte aktivní MMS nebo Váš mobilní telefon nepodporuje MMS zprávy umožňují operátoři vyzvednout si MMS přes internet. Pro vyzvednutí MMS je třeba vědět jakého máte operátora. Obvykle Vám operátor zašle SMS s oznámením, že si můžete MMS zprávu vyzvednout, kde je i návod jak postupovat.

Přečtěte si více

Jak poslat fotku z telefonů na email?

Teď se vás mobil zeptá, jakou aplikaci chcete pro sdílení použít, a vy zvolte GMail. Tím se automaticky vytvoří nová e-mailová zpráva a fotka se do ní vloží. Stačí už jen vyplnit adresu adresáta, předmět zprávy a případný vzkaz a můžete fotografii odeslat. Adresátovi přijde normálně e-mailem. Jak poslat fotky na email? Odeslání fotografií e-mailem

  1. Vyberte fotografii nebo fotografie, které chcete odeslat (až 10 v jednom e-mailu).
  2. Na panelu nástrojů klikněte na tlačítko Sdílet a z místní nabídky vyberte položku E-mail.

Jak poslat SMS na email?

Jak na to?

  1. Napište SMS ve tvaru "#emailova@adresa text" a odešlete ji na číslo 4616 .
  2. Zpráva může obsahovat maximálně 160 znaků.
Jak stáhnout MMS přes wifi? stačí v nastavení přístupových bodů vytvořit nový, nastavit ho dle svého operátora pouze pro mms, uložit pod názvem mms a hotovo. následně přepnout tenhle účet jako aktivní a zapnout mobilní data. žádný data telefon stahovat nebude, internet nepojede, nic se tudíž neplatí, ale mms lze příjímat i odesílat.

Jak si prohlédnout MMS?

Pokud vám někdo pošle MMS na telefon, který nemá tuto službu aktivní, dostanete místo ní SMS s heslem pro vyzvednutí na našich stránkách. Pak už jen stačí vyplnit heslo a své telefonní číslo do tohoto formuláře a my zprávu vám zobrazíme v počítači. Jak poslat MMS z počítače? Z Google Play stáhněte “Your Phone Companion” Proklikejte všechny pokyny, přihlaste se a ověřte účet. Telefon se s počítačem nejlépe spáruje podle telefonního čísla. Pak už jen stačí povolit přístup k SMS (případně i k fotkám)

Jak aktivovat MMS album?

Další postup je už jednoduchý – přejdete na adresu http:mms2.o2.com, kde se nachází O2 MMS Album a zde do kolonky Vaše telefonní číslo vyplníte číslo vašeho telefonu s předvolbou +420 (symbol „+“ najdete na klávesnici úplně vpravo vedle čísla 6.) Jak poslat textovou zprávu iPhone? Odesílání a příjem textových zpráv na iPhonu

  1. Vytvořte novou zprávu klepnutím na. nebo klepněte na existující zprávu.
  2. Pro každého příjemce zadejte telefonní číslo, kontaktní jméno nebo Apple ID. Jinou možností je klepnout na.
  3. Klepněte na textové pole, zadejte zprávu a odešlete ji klepnutím na .

Proč nejde odeslat SMS iPhone?

Jak vyřešit problémy s voláním, SMS, daty, apod.

Pokud se s takovými problémy potýkáte, dost možná by vám měl pomoct pouhý reset nastavení sítě. Když totiž do vašeho zařízení vložíte SIM kartu, zapíšou se do telefonu různé informace a data spojená s operátorem.

By Hedi Makinster

Jak poslat zdarma SMS z internetu? :: Jak nastavit posílání MMS?
Užitečné odkazy