Domovská stránka > J > Jak Bojovat Proti Trollům?

Jak bojovat proti Trollům?

Každý troll se nejspíš snaží jen vyprovokovat ostatní. Nejjednodušší cestou, jak mu to překazit, je proto ignorovat ho. Ačkoli to může být těžké, základem je nebrat si nic osobně. Trollové za zbytečně ztracený čas ani emoční úzkost nestojí.

Přečtěte si více

Co to je Trollování?

Trollování je úmyslné porušování nevyslovených pravidel internetových komunit. Často začíná úsudkem jednoho uživatele o hodnotě práce jiných přispěvatelů. Kdo byli trollové? A trol je bytost v Skandinávský folklór, počítaje v to Severská mytologie. v Stará norština Zdroje, bytosti popsané jako trollové žijí v izolovaných skalách, horách nebo jeskyních, žijí společně v malých rodinných jednotkách a jsou zřídka užitečné lidem.

Kdo dabuje trolly?

Dabing: Ivana Korolová (Poppy), Martin Písařík (Větvík), Jana Zenáhlíková (Bridget), Petr Neskusil (Chroupa), Jitka Smutná (šéfkuchařka), Oldřich Hajlich (Říčka), Barbora Šedivá (DJ Suki), Zdeněk Maryška (král Chroupa st.), Rudolf Kubík (Roula), Pavel Šrom (král Peppy), Ondřej Izdný (zpěv), Jaromír Holub (zpěv), Radek Jak se jmenují trollové?

Anna Kendrickprincezna Poppy
Justin TimberlakeVětvík
Zooey DeschanelBridget
Russell BrandŘíčka
James CordenBobin

Jak reagovat na trolla?

Nekrmte trolly a hatery

Nerozčilujte se, neberte si útoky osobně a nechte si vždy aspoň 24 hodin. Po nich většinou přejde zájem na hatera reagovat. Díky tomu i vy i hater vychladnete a hater/troll z toho nemá takové potěšení, že vás vytočil a může na to hned reagovat. Reagujte věcně, stručně a ideálně pouze jednou.
Kdo jsou čeští elfové? Čeští elfové je název internetové skupiny, která si klade za cíl boj s cizími dezinformačními kampaněmi a ruskou propagandou v českém kyberprostoru. Skupina se zformovala v roce 2018 po vzoru obdobných skupin v pobaltských státech, například Litvě, kde podobná aktivita vznikla asi o pět let dříve.

Můžete se také zeptat, jak poznat ruského trolla?

„Ruští trollové mají aparát pro topování svých příspěvků lajky, srdíčky atd., aby byly na nejviditelnějších pozicích tak, aby prvotní scrolling přes komentáře vyvolal dojem, že veřejnost si myslí to, co trollové píšou. Jak fungují trollové? Troll (či trol) je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který začíná hádky, provokuje čtenáře na internetu a rozsévá neshody tím, že zveřejňuje záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům.

Jak fungují trollí farmy?

Trollové roboti

automatizovaných účtů na sociálních sítích, které sdílí příspěvky určené k propagandě. S rozvojem technologií umělé inteligence jako např. Amazon Alexa, Google Duplex, nebo Microsoft Cortana možnosti kamuflovat falešnou identitu vzrostou a „Trolloboti“ tak budou ještě hůře odhalitelní.

By Tani Suber

Jak na trolling? :: Jak zjistit jestli je iPhone pravý?
Užitečné odkazy