Domovská stránka > J > Jak Na Trolling?

Jak na trolling?

Jednoduchý postup navázání montáže: Na kmenový vlasec navážeme obratlík s karabinkou. Navazec ukončíme klasickou smyčkou s pojistným uzlem, navlékneme gumový stoper, pak navlékneme klouzavý splávek a klouzavou zátěž, pak dáme opět stoper, to vše ukončíme obratlíkem a karabinkou.

Přečtěte si více

Co je to Trollit?

Troll (internetový troll) - uživatel internetu (především diskuse, chatu a podobně) provokující ostatní uživatele tak, aby na jeho provokování reagovali. Činí tak například zasíláním příspěvků k vážným tématům, opačných názorů, hanlivých hlášek a podobně. A další otázka, kdo dabuje trollové 2? V hlavních rolích se v českém znění představí Martin Písařík (Větvík) a Ivana Korolová (Poppy). Oba můžeme znát již z prvního dílu. Dvojku dále dabovali a zpívali třeba i Monika Absolonová (Královna Bárbra) nebo Petr Janda (Král Nářez).

Koho dabuje Ivana Korolová?

Dabuje Šmoulinku, Lociku z pohádky Na vlásku a nově i Lízu Simpsonovou. Známá je ale taky její tvář, protože hraje ve filmech i seriálech. Ale to není zdaleka všechno. Ivana je navíc talentovaná zpěvačka. Může se také zeptat, kdo mluví poppy? Dabing: Ivana Korolová podruhé půjčila svůj hlas princezně Poppy (video)

Také, jak se bránit haterům?

hateři

4 způsoby, jak umlčet „hatery“

  1. Hoďte se do pohody.
  2. Buďte empatičtí
  3. Kritika může být oprávněná
  4. Dejte najevo, co je vaše parketa.
A další otázka, co je to hater? Hater (z angl., "hate=nenávidět") je hanlivý termín, který se vztahuje k osobě nebo skupině, která vyjadřuje nenávist na veřejných fórech. Hateři se odlišují od trollů, kteří se snaží upoutat pozornost tím, že píší provokativní poznámky.

Pokud jde o to, kdo je to elf?

Elf je bytost z germánské mytologie a folklóru. Jeho nejznámější formou je severský álfr, v plurál álfar, méně známý je německý alp. Během christianizace byli elfové zaměňováni s různými bytostmi nižšími mytologie, jako jsou trpaslíci nebo noční můry. Jaký prut na trolling? Na sumčí trolling dnes používám pruty v délce 2,4-2,7m a gramáži 50-230g, naviják penn slammer 560, Okuma Salina 65 a Ryobi Arctica 5000. Na všech navijácích je šňůra PowerPro 0,32mm, karabinky používám Dragon Spinn Lock 2/0.

Když to vezmeme v úvahu, jak trolit?

Potkáte-li trola utíkejte.

Utíkejte co nejdál, zdržte se jakékoliv reakce, ignorujte ho. Samozřejmě, pokud na to máte, můžete zkusit trolit trola, ale to už je hodně pokročilá činnost. Musíte na ni být dobře připravení a mít hodně času. Trol má času opravdu hodně.

By Malet

Jak vymazat Chrome? :: Jak bojovat proti Trollům?
Užitečné odkazy