Domovská stránka > J > Jak Se Bránit Proti Nevyžádaným Telefonátům?

Jak se bránit proti nevyžádaným telefonátům?

V případě, že se Vám ozve obchodník, nezavěšujte a vyjádřete svůj zřetelný nesouhlas s využíváním Vašeho telefonního čísla za účelem nabízení zboží a služeb. Pokud ani tak telefonáty neustanou, obraťte se se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, Český telekomunikační úřad a Českou obchodní inspekci.

Přečtěte si více

A další otázka, jak se bránit proti telemarketingu?

Jak se bránit nevyžádanému telemarketingu?

  1. Pomoc poskytovaná Českým telekomunikačním úřadem (ČTÚ)
  2. Pomoc poskytovaná Českou obchodní inspekcí
  3. Zjištění volajícího.
  4. Pomoc poskytována Úřadem pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ)
  5. Blokování marketingových hovorů
Může se také zeptat, jak vypnout id volajícího? No a jestli chcete vždy a všem volat anonymně, pak stačí zeleným sluchátkem odeslat kód *31#. Službu znovu aktivujete kódem #31#. A jestli si nechcete pamatovat kódy, pak se podívejte do nastavení. Moje verze Androidu to má pod položkou Volat, Další nastavení a ID volajícího.

Jak zrušit žádné ID volajícího?

Skrytí čísla v Nastavení

Na další obrazovce rozklikněte v kategorii Hovory kolonku Zobrazit moje ID. Zde už jen nakonec stačí, abyste pomocí přepínače deaktivovali Zobrazit moje ID. Komukoliv poté zavoláte, tak se dotyčnému namísto čísla či kontaktu zobrazí Žádné ID volajícího.
Jak vypnout ID volajícího Iphone? Jak skrýt nebo zobrazit své telefonní číslo

  1. V menu najděte: „Zobrazit moje ID“: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Telefon. Stiskněte Zobrazit moje ID.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování telefonního čísla: Stisknutím indikátoru vedle „Zobrazit moje ID“ tuto funkci aktivujte nebo deaktivujte.
  3. Dokončete:

Co je skryté číslo?

Co je skryté číslo

Anonymní nebo také skryté číslo je funkce, kterou využijete v případě, že nechcete zobrazit svůj kontakt jiným osobám. V telefonu je tato funkce nejčastěji označena jako ID volajícího. Volajícímu se zobrazí na displeji telefonu pouze text: Skryté číslo.
Jak volat ze skrytého čísla T Mobile? Zobrazení svého čísla zamezíte nastavením v menu svého telefonu či zadáním kódu #31# před volané telefonní číslo.

Jak zjistit moje telefonní číslo Tesco Mobile?

SMS zprávou na číslo 999346 ve formátu NADOSAH (mezera)A. Přes internetovou samoobsluhu Tesco Mobile. Jak zjistit číslo na MOBIL CZ? Zda číslo patří do MOBIL.CZ najdete na stránce Kam volám.

Co říct záchrance?

Kde k události došlo: adresa, číslo domu, patro, jméno na zvonku (popřípadě výrazné záchytné body v okolí – kaplička, komín, rybník…) Informace o postiženém: pohlaví, přibližný věk, počet postižených u dopravních nehod, jeho zdravotní stav (zda je při vědomí, krvácí, na jaké bolesti si stěžuje atd.)

By Mohl

Jak napsat neviditelnou mezeru? :: Jak zjistit čí je to číslo?
Užitečné odkazy