Domovská stránka > K > Kdo Koupil Avast?

Kdo koupil Avast?

Česká antivirová firma Avast posílí v segmentu ochrany digitální identity, koupí americkou společnost Evernym, která bojuje proti krádežím účtů a online podvodům.

Přečtěte si více

Co je to vir v počítači?

Počítačový virus je program nebo část kódu, která se spustí na vašem PC bez vašeho vědomí nebo svolení. Některé viry pouze znepříjemňují uživateli život. Většina virů je ale navržena tak, aby získala kontrolu nad napadeným systémem a prováděla destruktivní akce. Když to vezmeme v úvahu, co je to antivir? Pojem "antivirus" používáme pro označení i těch nejpokročilejších bezpečnostních řešení. Antivirus dnes chrání uživatele nejen před jednoduchými viry ale i před hrozbami, které jsou mnohem sofistikovanější. Antivirové programy nedetekují jen škodlivý kód, ale také aplikace, které mohou představovat nebezpečí.

Co je to Avira?

Avira Antivirus (do roku 2011 Avira AntiVir) je antivirový program vyvíjený od roku 1988 německou firmou Avira. Produkty Avira pravidelně získávají nejvyšší ocenění AV-Comparatives a v detekci se umisťují vždy na 1. nebo 2. místě. Může se také zeptat, jaké jsou nejpoužívanější antivirové programy? Víte, které antiviry se ve světě nejvíce používají?

  • Kaspersky. BitDefender. ESET. Kaspersky.
  • BitDefender. Kaspersky. Kaspersky. Avast.
  • ESET. Microsoft. BitDefender. BitDefender.
  • Avast. ESET. Avast. ESET.
  • Avira. MalwareBytes. Avira. Avira.
  • Emsisoft. Avast. AVGH. Panda.
  • Microsoft. Symantec. Microsoft. Qihoo.
  • Symantec. AVG. Tencent. Symantec.

Který antivirový program je nejlepší?

KasperskyAntivirový software KASPERSKY 2020 – spolehlivá ochrana pro všechna vaše zařízení! Co je Totál av? O Total AV VS Avast

TotalAV je plně vybavená antivirová softwarová sada s mnoha funkcemi, která je navržena tak, aby aktivně skenovala malware a zabránila stahování veškerého příchozího malwaru do počítače. Je kompatibilní s Windows, iOS a Andriod.

Když to vezmeme v úvahu, jaké 2 techniky se používají u antivirových programů?

K zajištění této úlohy se používají dvě odlišné techniky:

  • prohlížení souborů na lokálním disku a ram, které má za cíl nalézt sekvenci odpovídající definici některého počítačového viru v databázi.
  • detekcí podezřelé aktivity nějakého počítačového programu, který může značit infekci.
Jak zjistit jestli mám vir v mobilu? Pokud máte pocit, že celý telefon funguje výrazně pomaleji, rychleji se zahřívá, zamrzá nebo se samovolně restartuje, může to znamenat právě virus v mobilu. Velmi často mohou selhávat aplikace, obzvláště ty určené k surfování. Aplikace se mohou samy vypínat, být extrémně pomalé nebo zobrazovat reklamy.

Jak si vyčistit mobil?

S postupem času se začne usazovat špína po okrajích tlačítek, které pak mohou hůře reagovat na dotyk. Dopřejte proto pravidelnou očistu i jim – stačí jen vypnout telefon a tlačítko důkladně vyčistit kouskem vaty nebo tyčinkou na čištění uší namočenou ve vodě či isopropylalkoholu, který rozpustí veškeré nečistoty.

By Kilian

Jaký placený antivirus? :: Jak si vybrat antivir?
Užitečné odkazy