Domovská stránka > J > Jaký Placený Antivirus?

Jaký placený antivirus?

Pro absolutní zabezpečení je nezbytné mít antivir placený, jestliže však hledáte základní řešení s detekcí antivirů a jste pokročilý uživatel, který si s viry dokáže poradit sám, pak vám stačí free antivir jako je třeba Avast.

Přečtěte si více

Jaký antivir nejméně zatěžuje počítač?

Speciálně na spotřebované systémové prostředky se totiž v jednom ze svých testů již několik let zaměřuje organizace AV-Comparatives. Ta na podzim vydala novou várku výsledků a z nich vyplývá, že nejlépe si vedly antiviry Avira a Eset a naopak, nejvíce vám systém zpomalí antivir Defender od Microsoftu a Lavasoft. Jak zrušit předplatné Avast? V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.

Jak odinstalovat program Avast?

Odinstalace přes nabídku Start ve Windows

  1. Ve Windows klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start a ze zobrazené nabídky vyberte možnost Aplikace a funkce.
  2. Na levém panelu zkontrolujte, zda je vybrána možnost Aplikace a funkce, klikněte na položku Avast Free Antivirus a vyberte možnost Odinstalovat.
Můžete se také zeptat, co znamená avast? Pod názvem Avast se skrývá zkratka slovního spojení „AntiVirus Advanced SeT“, protože původní program v roce 1988 byl napsán jako nástroj složený z mnoha utilit. Výraz Avast pochází i z námořnického a pirátského slangu a znamená „pozor/stop“.

Jak zjistím že mám v telefonu viry?

Jak poznat, že je telefon infikovaný virem

  1. Aplikace, které se chovají hodně nestabilně – Některé aplikace čas od času spadnou.
  2. Bezdůvodné větší datové přenosy – Že si streamováním svého oblíbeného seriálu téměř nebo zcela vyčerpáte datový limit, lze pochopit.
Tak jak zjistit malware v mobilu? Podobně, jako v počítači, se projevuje také malware v telefonu. Můžete jej poznat například podle výraznějšího zahřívání zařízení, pomalejších reakcí, neznámých ikon aplikací nebo otravných vyskakujících reklamních oken. Jednou z nejvýraznějších hrozeb po mobilní telefony je stalkerware.

Tak jak odstranit viry z iphonu zdarma?

5 TOP antivirových aplikací (ZDARMA) pro iPad a iPhone 2022

  1. 1.? McAfee Mobile Security for iOS – Nejlepší bezplatná bezpečnostní aplikace pro iOS 2022.
  2. 2.? Avira Free Mobile Security for iOS – Vynikající ochrana soukromí na iOS + VPN.
  3. 3.? TotalAV Mobile Security – Dobrá nabídka bezplatných funkcí pro iOS.
Jak vymazat paměť v mobilu? Paměť lze promazat v Androidu v části »Stav paměti RAM«. Zde mnoho výrobců poskytuje řešení doslova na jedno kliknutí. Například ve »Správci paměti RAM« je vidět, kolik běží aktivních aplikací a jaký se stav paměti. Pomocí vestavěného čističe mezipaměti pak můžete vymazat všechny neaktivní procesy.

Jak vymazat všechna data z telefonu?

Po zašifrování telefonu proveďte obnovení továrního nastavení. To opět najdete v Nastavení (Settings) v položce Záloha a obnova dat (Backup & reset), kliknutím na Obnovení továrních dat (Factory data reset). Ujistěte se, že mažete opravdu všechna data, a potvrďte.

By Leonid Pozniak

Jak střihnout video? :: Kdo koupil Avast?
Užitečné odkazy