Domovská stránka > K > Kdo Koupil Whatsapp?

Kdo koupil WhatsApp?

WhatsApp vlastní společnost Facebook, jejíž hlavní sociální mediální služba byla v Číně zablokována od roku 2009.

Přečtěte si více

Co je to What's up?

WhatsApp Messenger je BEZPLATNÁ aplikace pro zasílání zpráv. Je k dispozici pro Android a další smartphony. WhatsApp umožňuje odesílat zprávy a volat přátelům a rodině. Jakou aplikaci místo Messengeru? Messenger

Výhody:

  • Jednoduché přidávání přátel – stačí jim poslat odkaz na který klepnou.
  • Můžete si vybrat, komu se má zobrazit tel.
  • Vyhledávání skupin.

Tak proč nepoužívat whatsapp?

Zabezpečení na prvním místě

Nejen, že je vysoká pravděpodobnost, že vás sledují lidé z pozadí sociální sítě, ale rovněž můžete být nemilým překvapením, že vaše konverzace, hlasové zprávy a fotky sleduje i hacker, který se vám do vašeho účtu mohl nabourat.
Lidé se také ptají, co je lepsi než whatsapp? Signal je díky vysoké úrovni ochrany osobních údajů, bezpečnosti uživatelů a transparentnosti často doporučovanou aplikací. Podporuje textové a skupinové zprávy, mediální zprávy pro obrázky, audio, video a dokumenty, a dokonce i hlasové hovory nebo videohovory mezi uživateli.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit s kým si píše na whatsapp?

Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují. Kdo pouziva WhatsApp? Přístupem k vašemu telefonnímu seznamu dokáže služba WhatsApp snadno a rychle zjistit, kdo z vašich kontaktů používá WhatsApp. Chcete-li vyhledat své oblíbené kontakty přejděte na záložku Chaty a klepněte na ikonu Nový chat. Pokud se vám kontakty nezobrazují: Ujistěte se, že kontakty používají WhatsApp.

Co je to Vocap?

Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači. Jak se připojit k WhatsApp? Propojení zařízení

  1. Otevřete WhatsApp na telefonu.
  2. Klepněte na ikonu Více možností > Propojená zařízení.
  3. Klepněte na PROPOJIT SE ZAŘÍZENÍM.
  4. Odemkněte svůj telefon:
  5. Namiřte telefon na obrazovku zařízení, které chcete propojit, a naskenujte QR kód.

Také, jak se připojit na whatsapp?

Přihlášení

  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.

By Grof Gust

Jak kreslit v Pages? :: Jak aktualizovat Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy