Domovská stránka > J > Jak Sledovat Kuki Tv Na Pc?

Jak sledovat Kuki TV na PC?

Kuki si pustíš i v prohlížeči

Přihlašovací údaje do Kuki a internetový prohlížeč Chrome či Firefox. To je vše, co potřebuješ pro sledování telky v notebooku a počítači. Zavítej na stránku play.kuki.tv a užívej si stejnou zábavu jako při sledování na jiných zařízeních. Koukat můžeš po celé ČR i EU.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak sledovat televizi na počítači?

Jediné, co k tomu potřebujete, je spustit Váš internetový prohlížeč (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo Safari) a otevřít stránku Lepší.TV. Následně se přihlaste do svého účtu kliknutím na tlačítko Přihlásit a můžete se pustit do sledování! Pokud jde o to, jak sledovat televizi zdarma? Provozovatel internetové televize Číčo TV, kterým je MoTV s.r.o., spustil projekt Zdarma TV. Jde o mobilní aplikaci, která umožňuje sledování několika televizních stanic včetně funkcí typických pro internetovou televizi. A je překvapivě úplně zdarma, není třeba se ani registrovat.

Jak se dívat na VOYO zdarma?

Pokud zvolíte při aktivaci předplatného VOYO NA ZKOUŠKU, máte možnost vyzkoušet službu na 7 dní zdarma. Při aktivaci této zkušební doby se Vám v průběhu prvních 7 dní (168 hodin od aktivace) platba nestrhne. Jak sledovat televizi přes internet? Internetová televize neboli IPTV umožňuje šíření televizního vysílání pomocí internetového připojení, které máte doma, na chalupě nebo na cestách. Stačí, když máte v daném místě připojení k internetu a všechny oblíbené kanály máte ihned k dispozici. Your browser does not support the video tag.

Jak sledovat Skylink na TV?

Aplikace Skylink Live TV je předinstalovaná ve vybraných modelech televizorů nebo si ji stáhnete v dostupných aplikacích televizoru. Nyní je nutné aplikaci spárovat se Skylink účtem prostřednictvím mobilní aplikace. 2. Stáhnete si aplikaci Skylink Live TV do vašeho mobilu či tabletu na App Store nebo Google play. Jak stáhnout Kuki do TV? Android TV

V hlavním menu v sekci Aplikace zvol ikonu Google Play Store. V levém horním rohu najeď na ikonku lupy. Do vyhledávacího pole napiš Kuki a potvrď vyhledávání. Otevři aplikaci Kuki a poté klikni na tlačítko Instalovat..

Kde sledovat Sport 1?

Napínavé souboje Formule 1 si i nadále pustíte na kanálech Sport1 a Sport2. Jen ne u O2 TV. Další možností jsou internetové streamy, u nich se ale připravte na velké množství reklam. Lidé se také ptají, jak sledovat voyo na počítači? Službu Voyo můžete totiž sledovat nejen na počítači prostřednictvím internetových prohlížečů jako Google Chrome a Mozilla Firefox. Je možné ji dostat i do vašich telefonů nebo tabletů, a to prostřednictvím aplikace Voyo.cz pro Android (ke stažení zde na Google Play) či iOS (ke stažení na App Store zde).

Jak sledovat TV na monitoru?

A na to potřebujeme televizní kartu, tzv. TV tuner, který monitoru umožní zachytit televizní signál. Vybrat si můžete z pomezí několik TV tunerů, které dokážou zachytit analogové i digitální vysílání, které navíc podporují klasická S-videa, kompozitní videa, a také dekódují RF signál.

By Paley

Co je sledovani TV? :: Jakou aplikaci na karty?
Užitečné odkazy