Domovská stránka > J > Jakou Aplikaci Na Karty?

Jakou aplikaci na karty?

Aplikace Stocard vám umožní uložení všech věrnostních karet do jediné aplikace ve vašem mobilním telefonu. Všechny věrnostní kartičky pak můžete již nechat doma.

Přečtěte si více

Jak pridat kartu do portmonky?

V portmonce se nachází přes 210 karet, a kromě nich se zde zobrazují také aktuální akce a nejrůznější slevové kupóny, které přijdou vhod. Přidání nových karet je hračka a zvládne jej opravdu každý. Stačí stisknout tlačítko „Přidat kartu“ a následně si jen vybrat z dlouhého seznamu dle libosti. Lidé se také ptají, jak funguje aplikace stocard? Během nákupu si jednoduše načti věrnostní kartu na telefonu, oskenuj kód u pokladny a sbírej věrnostní body. Kupóny, slevy, letáky a katalogy v aplikaci Stocard - to všechno z tvých oblíbených obchodů. Přidej si jakoukoliv Stocard kartu s QR kódem do Apple Wallet.

Jak uložit věrnostní karty do iPhonu?

Postup je následující:

  1. Prvně se na vašem iOS zařízení přesuňte do aplikace Stocard.
  2. Jakmile tak učiníte, tak si rozklikněte konkrétní věrnostní kartu, kterou chcete do Wallet přidat.
  3. Po rozklepnutí věrnostní karty klepněte v pravém horní rohu na ikonu tří teček.
Také, jak ziskat kaufland kartu? Kaufland Card mohou zákazníci získat dvěma způsoby: v elektronické podobě stažením Kaufland aplikace v Apple Store nebo na Google Play či ve fyzické formě vyzvednutím v oddělení informací v kterékoli z prodejen. Plastovou kartu lze samozřejmě propojit s tou digitální.

Pokud jde o to, co je to portmonka?

Peněženka, starším názvem také portmonka, případně i slangově šrajtofle či prkenice, je druh ochranného pouzdra na peníze a v moderní době i na různé druhy platebních karet, či osobních dokladů. Jak získat věrnostní kartu Electro World? V prodejně nebo z pohodlí domova

Ve všech kamenných prodejnách Electro World se můžete stát majiteli Věrnostní karty Electro World, a to bez nutnosti nákupu. Stačí požádat kteréhokoliv z našich prodejců, který s Vámi registraci provede. Věrnostní kartu od nás poté obdržíte na počkání.

Jak používat aplikaci Wallet?

Velmi jednoduše. V obchodě stačí přiblížit iPhone nebo Apple Watch k bezkontaktnímu terminálu (obchod jím musí být vybaven). Obrazovka se automaticky rozsvítí, otevře se aplikace Wallet, kde si vyberete kartu, kterou máte v plánu zaplatit. Platbu potvrdíte přiložením prstu na home button. Tak jak získat kartu decathlon? Člen programu se může o svých nasbíraných bodech kdykoliv informovat: Prostřednictvím jednoduché žádosti na Informacích nejbližší prodejny DECATHLON; Přes přihlášení zákazníka na svůj osobní účet na webu decathlon.cz/myaccount.

Jak pridat kartu do Apple Wallet?

Na panelu Moje hodinky klepněte na Peněženka a Apple Pay. Klepněte na Přidat kartu. Jestli chcete přidat novou kartu, klepněte na Debetní či kreditní karta. Anebo klepněte na Předchozí karty a vyberte kartu, kterou už jste někdy do Peněženky přidali.

By Jonah

Jak sledovat Kuki TV na PC? :: Jak nahrávat hudbu?
Užitečné odkazy