Domovská stránka > J > Jak Sledovat Polohu Iphone?

Jak sledovat polohu iPhone?

Pokud máte jediné Apple zařízení, tedy iPhone a zrovna jej nemůžete najít, poslouží stejně dobře webové rozhraní služby iCloud.com. Na něj se přihlásíte opět pomocí svého Apple ID a uvidíte také aplikaci Najít iPhone.

Přečtěte si více

Jak sdilet polohu na WhatsApp?

Názorně si to ukážeme na systému Android. V aplikaci WhatsApp klepneme na ikonku sponky a zde vybereme Polohu. V následujícím okně můžeme vybrat konkrétní místo na mapě v okolí, nebo začít sdílet polohu v reálném čase. V tuto chvíli se bude naše poloha zobrazovat ostatním po nám určenou dobu. Také, jak zjistit polohu člověka? Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone“, přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě.

Jak sdilet WhatsApp?

Jak sdílet produkty či služby v individuálním nebo skupinovém chatu

  1. Otevřete konkrétní chat v aplikaci WhatsApp Business.
  2. Klepněte na ikonu příloh vedle textového pole.
  3. Poté klepněte na Katalog.
  4. Zvolte produkty nebo služby, které si přejete sdílet.
  5. Klepněte na Odeslat.
Jak vyhledat telefon přes Google? Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

Může se také zeptat, jak najít iphone podle čísla?

Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone. Také, jak někoho vyhledat podle telefonního čísla? KdoMiVolal.eu je uživatelská databáze poskytující informace o telefonních číslech včetně vyhledávání telefonních čísel.

Jak najít vybitý mobil?

Použití služeb k nalezení ztraceného telefonu. V případě systému Android se jedná o službu Správce zařízení Android. Služba sama o sobě pomůže najít umístění zařízení, ale ne na stupnici bytu. Jinými slovy uvidíte jeho přibližnou polohu na obrazovce monitoru a nic víc. Jak odblokovat telefon přes Google? Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky.

Když to vezmeme v úvahu, jak najít telefon přes imei?

Jak najít telefon IMEI? Je možné sledovat umístění mobilního… 15-místný IMEI kód telefonu je prostředkem identifikace v síti provozovatele mobilní sítě, a proto je využíván speciálními službami k vyhledávání odcizených zařízení. Metodou protiopatření je také instalace speciálních geolokačních programů…

By Wivina

Jak Spehovat mobil? :: Jak lokalizovat vypnutý mobilní telefon?
Užitečné odkazy