Domovská stránka > J > Jak Sledovat Tv Přes Internet Zdarma?

Jak sledovat TV přes internet zdarma?

Provozovatel internetové televize Číčo TV, kterým je MoTV s.r.o., spustil projekt Zdarma TV. Jde o mobilní aplikaci, která umožňuje sledování několika televizních stanic včetně funkcí typických pro internetovou televizi. A je překvapivě úplně zdarma, není třeba se ani registrovat.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, co potřebuji k televizi?

K příjmu pozemního televizního signálu potřebujete pouze přijímací anténu (může to být i anténa, kterou jste používali pro DVB-T příjem), televizor s DVB-T2 tunerem, případně jakýkoliv televizor doplněný set-top-boxem s DVB-T2 tunerem. Jak přijímat TV? Možností, jak přejít na digitální příjem televizního signálu, je hned několik. Tím nejzákladnějším je samozřejmě pozemní digitální vysílání přes klasické vysílače. Digitální televizi však můžete přijímat i přes satelit, kabelovou televizi a pevnou telefonní linku či optický kabel (IPTV).

Jak připojit televizi k internetu bez kabelu?

Řešením je přivedení internetu pomocí powerline. Použijte powerline adaptér od TP-Link, který rozšíří internetovou síť snadno, rychle a hlavně bez vrtání. Stačí vám k tomu váš stávající elektrický rozvod, se kterým propojíte zařízení (modem, televizi…) pomocí powerline adapteru. Jak funguje internet v televizi? Wi-Fi připojení je zpravidla součástí většiny Smart TV, protože přes internet nejenže stahujete aplikace, ale také například přehráváte obsah z oblíbených streamovacích služeb. Většina televizí nabízí také možnost připojení k internetu přes klasický ethernet kabel.

Podle toho, jak mít voyo zdarma?

Pokud zvolíte při aktivaci předplatného VOYO NA ZKOUŠKU, máte možnost vyzkoušet službu na 7 dní zdarma. Při aktivaci této zkušební doby se Vám v průběhu prvních 7 dní (168 hodin od aktivace) platba nestrhne. Jak sledovat televizi bez antény? Ano, jeden tu je a spočívá v nutnosti dekódování televizních programů IPTV ve vaší televizi. Poskytovatelé služeb IPTV proto nabízejí i set-top-boxy, které stačí připojit k vaší stávající televizi. Set-top-box je ale třeba si zakoupit nebo pronajmout.

Když to vezmeme v úvahu, jak sledovat primu online?

Konkrétně jde o Prima Love, Prima Cool Prima MAX, Prima Zoom, Prima a nechybí ani Prima Krimi. Streamování probíhá skrze oficiální webové stránky televize na adrese play.iprima.cz/zive, kde lze nalézt aktuální program a po kliknutí na tlačítko play lze spustit vysílání konkrétní stanice. Co je potřeba k IPTV? K IPTV potřebujete internetové připojení o minimální rychlosti 5 Mb/s. Nutnost pořizovat si nějaké další zřízení, jako např. set-top-box, se pak liší podle toho, jaký způsobem televizi sledujete a jaký typ přístroje máte. Většina poskytovatelů však nabízí možnost stažení aplikace zdarma.

Co je potřeba pro příjem digitálního signálu?

K příjmu signálu v DVB-T2 je třeba mít televizor či set-top-box s tunerem DVB-T2 a kodekem HEVC.

By Anstus

Jak připojit iPhone k PC přes Wi-Fi? :: Jak vypnout SMS?
Užitečné odkazy