Domovská stránka > J > Jak Sledovat Americký Netflix Zdarma?

Jak sledovat americký Netflix zdarma?

Stačí se připojit k serveru v zemi, kterou chcete sledovat.

Jednoduše zapněte VPN aplikaci a vyhledejte server v zemi, kterou chcete sledovat. Americký Netflix můžete například sledovat po připojení k serveru z USA. Po přihlášení by se vám měla zobrazit americká knihovna a všechny její pořady.

Přečtěte si více

Jak se dívat na VOYO zdarma?

Pokud zvolíte při aktivaci předplatného VOYO NA ZKOUŠKU, máte možnost vyzkoušet službu na 7 dní zdarma. Při aktivaci této zkušební doby se Vám v průběhu prvních 7 dní (168 hodin od aktivace) platba nestrhne. Lidé se také ptají, jak mít levnejsi netflix? Platba za Netflix může probíhat přes dárkový poukaz Netflix, platební kartu nebo PayPal. Můžete si tak předplatné aktivovat i bez použití platební karty. Dárkové poukazy v současné době pořídíte v několika e-shopech a kamenných prodejnách.

Co se stane když nezaplatím Netflix?

Kdy přestanu platit poplatky za členství

Pokud svůj účet neobnovíte, už vám nebudeme nic účtovat. Pokud ke zrušení dojde před vypršením aktuálního fakturačního období, můžete Netflix využívat až do automatického zrušení účtu na konci fakturačního období.
Když to vezmeme v úvahu, jak se prihlasit na netflix? Počítač

  1. Navštivte netflix.com/signup.
  2. Vyberte si předplatné, které vám vyhovuje. Můžete kdykoli přejít na předplatné vyšší nebo nižší úrovně.
  3. Zadejte svou e-mailovou adresu a heslo a vytvořte si účet.
  4. Zadejte platební metodu.
  5. A je to. Streamování může začít!

Když to vezmeme v úvahu, jak odhlasit účet na netflixu?

Chcete-li to provést z webového prohlížeče, nejprve navštivte Netflix.com a klikněte na svůj profil v pravém horním rohu, klikněte na „Váš účet“. Na další obrazovce přejděte dolů na Nastavení a klikněte na „Odhlásit se ze všech zařízení“. Nyní klikněte na „Odhlásit“ a váš účet Netflix bude odhlášen ze všech zařízení. Jak aktualizovat Netflix na TV? Za účelem umístění aplikace Netflix do APPS menu, je zapotřebí stáhnout a aktualizovat nejnovější dostupný firmware pro váš televizor. Po resetování TV a opětovném nastavení, prosím, otevřete Viera Market na vaší APPS obrazovce a stiskněte tlačítko zpět (exit) na dálkovém ovládání.

Jak se odhlásit z Netflixu na TV Samsung?

Odhlaste se z Netflixu

  1. Začněte na domovské obrazovce Netflixu.
  2. Přejděte doleva, abyste otevřeli nabídku, a vyberte možnost Nápověda. Pokud nevidíte možnost Nápověda, přejděte nahoru a vyberte Nastavení nebo ikonu Nastavení .
  3. Vyberte možnost Odhlásit se.
  4. Potvrďte volbu výběrem Ano.
Jak zapnout Netflix na TV LG? Klikněte na Domů / Start tlačítko pro otevření lišty spuštění. Najít Obchod s obsahem LG na spouštěcí liště a klikněte na ni. Procházejte šipkami na dálkovém ovladači, přejděte na kartu Aplikace a klikněte na ni. Najděte Netflix a klikněte instalovat.

Tak co je nového na netflixu?

Netflix novinky

  • Debbie a její parťačky. Ocean's 8. USA | 2018 | Krimi filmy | Loupež
  • Deníček moderního fotra. Deníček moderního fotra.
  • La familia perfecta. La familia perfecta.
  • Otec náš Our Father.
  • Laia. Laia.
  • Meanwhile on Earth. Meanwhile on Earth.
  • Show Dancer. Show Dancer.
  • Leaving Africa. Leaving Africa.

By Evaleen Escalet

Jak zrušit Pausal? :: Jak zrušit Netflix zdarma?
Užitečné odkazy