Domovská stránka > C > Co Je Kuki Tv?

Co je Kuki TV?

Kuki - internetová televize bez závazků Telka nabitá více než 160 TV kanály. Koukej na ně až 7 dní zpětně a v HD kvalitě. Kuki funguje na internetu od jakéhokoliv poskytovatele.

Přečtěte si více

Kterou internetovou TV?

Mezi oblíbené a vyhledávané internetové TV v současnosti patří služby jako Skylink Live TV, Digi TV, Telly TV, O2 TV, T-Mobile TV, Vodafone TV, Sledování TV, Lepší TV, Kuki TV a další IPTV. Jak na internetovou televizi? Internetová televize neboli IPTV umožňuje šíření televizního vysílání pomocí internetového připojení, které máte doma, na chalupě nebo na cestách. Stačí, když máte v daném místě připojení k internetu a všechny oblíbené kanály máte ihned k dispozici. Your browser does not support the video tag.

Jak sledovat IPTV?

Zákazník bude moci IPTV sledovat na jakémkoli typu televizoru s rozhraním SCART, případně HDMI nebo YpbPr (u modernějších typů set-top-boxů). Televizor propojí se set-top-boxem, který bude ve většině případů napojený ethernetovým kabelem (používá pro propojování PC) na ADSL modem. Jak funguje lepší TV? Lepší.TV funguje jako IPTV – televize přes internetový protokol. To není to samé jako sledování televize přes internetové stránky. Televize má svou vlastní IP síť, je tedy nutné mít připojení k internetu (popř. set-top box, ale o tom později).

Může se také zeptat, jak sledovat kuki tv?

Například internetovou telku Kuki si přes PC pustíš na adrese play.kuki.tv. Po zadání přihlašovacích údajů se dostaneš do uživatelského prostředí, kde můžeš koukat na televizi, pouštět si filmy nebo upravovat nastavení. Jak zrušit Kuki? Využívání Kuki ukončíš v Kuki kontě, a to tak, že z konta odstraníš svou platební kartu: v sekci Moje platby stačí kliknout na tlačítko “Zrušit kartu”. Pokud Kuki platíš převodem z účtu, stačí, když si nedobiješ předplatné a služba se ukončí dne vypršení měsíčního předplatného.

Kde sledovat Sport 1?

Napínavé souboje Formule 1 si i nadále pustíte na kanálech Sport1 a Sport2. Jen ne u O2 TV. Další možností jsou internetové streamy, u nich se ale připravte na velké množství reklam. Kolik stojí internetova televize?

Základní balíčkyPředplatné na 1 měsíc
Smart 100 programů, z toho 52 v HD 55 programů ve Skylink Live TV Objednat259 KčObjednat
Flexi 10 62 + 10 programů podle vašeho výběru až 45 programů ve Skylink Live TV Objednat299 KčObjednat
Multi 114 programů, z toho 59 v HD 66 programů ve Skylink Live TV Objednat339 KčObjednat

Kolik dát spotřebuje internetová televize?

Pravidelné sledování stojí na tisíce korun měsíčně

A sledování HD videa spotřebuje za hodinu asi 1,1 GB dat. Dívali-li byste se ve vysokém rozlišení třeba na fotbalový zápas, někdy ve druhém poločase byste překročili limit.

By Ostraw

Jak pustit na televizí internet? :: Jak převážet OLED televizi?
Užitečné odkazy