Domovská stránka > K > Kdy Bude Windows 11?

Kdy bude Windows 11?

Windows 11 je další velkou verzí operačního systému Windows, kterou společnost Microsoft plánuje vydat před koncem roku 2021. Společnost Microsoft nevydala jinou verzi Windows celých 6 let, protože je operační systém Windows 10 neustále vylepšován.

Přečtěte si více

Co je verze 20H2?

Říjnová aktualizace Windows 10 je k dispozici prvním uživatelům. Přináší definitivně novou verzi prohlížeče Edge a pak několik spíš kosmetických změn. Microsoft vypustil mezi nedočkavé uživatele nejnovější aktualizaci Windows 10 s kódovým označením 20H2, též označovanou jako říjnovou. Může se také zeptat, jak zjistit jestli mám 32 nebo 64 bit procesor? Jak poznám, jestli můj počítač používá 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows?

  1. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení> systémové> o produktu . Otevření o nastavení
  2. Vpravo v části Specifikace zařízení se podívejte na položku Typ systému.

Jak zjistit Service Pack?

Jak zjistím jaký mám ve Windows Service Pack ?

  1. Kliknu na tlačítko START na dolní liště a najdu volbu „Počítač“ nebo na Ploše najdu ikonu „Počítač“
  2. Kliknu pravým tlačítkem na volbu nebo ikonu „Počítač“
  3. V roletkovém menu vyberu volbu „Vlastnosti“
  4. Zobrazí se popis počítače, kde je uvedena verze operačního systému.
Jak zjistit verzi Windows 7? Jak zjistit verzi Windows 7

Obsahuje ale i informace o velikosti RAM, procesoru a další. Jiným postupem je stisknout tlačítko START + R, ve vyhledávacím okénku zadat winver a stisknout ENTER. Objeví se okno s informacemi o vašem operačním systému Windows.

Jak zjistit co je v PC?

Otevřete nabídku Start. Zadejte na klávesnici, popřípadě vyhledejte položku Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyhledejte odkaz Systém a zabezpečení a klepněte na něj. Po zobrazení stejnojmenného okna vyhledejte a následně klepněte na odkaz Systém nebo na odkaz Zobrazit velikost paměti RAM a rychlost procesoru. Podle toho, jaký je rozdíl mezi windows 7 a windows 10? Funkce File Search (Vyhledávání souborů) v systému Windows 7 vám umožní pohodlně vyhledávat dokumenty, které potřebujete. Systém Windows 10 vám to umožňuje také, avšak přidává možnost vyhledávat nejen soubory, ale i aplikace, informace na internetu a v obchodě Microsoft Store.

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na Start a následně pravým tlačítkem myši na Počítač a Vlastnosti. Otevře se okno se systémovými informacemi, kde vidíte, jakou verzi má váš operační systém Microsoft Windows 7. Zde konkrétně 32 bit. Kolik místa potrebuje Windows 10? Windows 10 bude mít od květnové aktualizace na verzi 1903 větší nároky na místo na disku. Aktuální verze 1809 a dřívější vyžadují 16 GB pro 32bitovou verzi a 20 GB pro 64bitovou verzi. Nově od 1903 budou obě verze vyžadovat 32 GB místa na disku. Výjimkou je verze Windows IoT, kde jsou nároky nižší.

Co obsahuje Windows 10?

Vše, co si koupíte, je vám ihned k dispozici i na vašich ostatních zařízeních. Předinstalované integrované aplikace Mapy, Fotky, Pošta a kalendář, Hudba, Filmy a TV pořady se postarají o vaše základní počítačové potřeby.

By Todd Boria

Jak ověřit web? :: Jak vytížit procesor?
Užitečné odkazy