Domovská stránka > J > Jaké Telefony Přestanou Fungovat?

Jaké telefony přestanou fungovat?

Pokud máte telefon nebo tablet značky BlackBerry s operačním systémem BlackBerry OS (BlackBerry 7.1, BlackBerry 10, PlayBook OS 2.1 nebo starší verze), je načase je vyměnit za novější přístroj. Kanadská firma totiž uvedla, že od 4. ledna 2022 přestane právě tyto své produkty podporovat.

Přečtěte si více

Jak spustit WhatsApp?

Jak nastavit WhatsApp

Po stažení klikněte na ikonku aplikace, spustíte tak instalaci WhatsAppu. Při instalaci uveďte své telefonní číslo. Následně vám bude zaslán kód, který uvedete v průběhu instalačního procesu pro validaci telefonního čísla. Aplikace je dokončena.
Jak si aktualizovat WhatsApp? Android. Vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger v obchodě Google Play a následně klepněte na Aktualizovat.

Jak napsat někomu na WhatsApp?

Otevřete WhatsApp. Přejděte na záložku Chaty. Klepněte na Nový chat > Nový kontakt. Kdo vymyslel Instagram? Projekt založili Kevin Systrom a Mike Krieger poté, co získali finanční prostředky. Původní projekt Burbn obsahoval řadu funkcí, nicméně po příchodu Mikea Kriegera se vývoj zaměřil pouze na mobilní fotografie, z čehož vznikl Instagram.

Kdo je majitelem Facebooku?

Prezidentem firmy je Mark Zuckerberg, který Facebook také v roce 2004 založil. V roce 2003 vytvořil Zuckerberg ještě jako harvardský student psychologie a zdatný programátor několik internetových stránek, mj. Co je WhatsApp web? Aplikace WhatsApp Web a WhatsApp pro počítač jsou počítačovým rozšířením účtu WhatsApp na vašem telefonu. Odeslané a přijaté zprávy jsou mezi telefonem a počítačem zcela synchronizovány a všechny vaše zprávy se tak budou zobrazovat na obou zařízeních.

Jak dostat WhatsApp do tabletu?

Pokud aplikaci z jakéhokoli důvodu nemůžete najít v Obchodě Google Play, můžete přejít z tabletu na oficiální web WhatsApp a stáhnout si APK pro Android bez problémů. Po dokončení stahování APK klikněte na nainstalovat a otevřete jej. Jak na videohovory? Vpravo nahoře klepněte na Videohovor a vyberte jednu z možností:

  1. Sdílet odkaz na videohovor Meet : Do chatu se přidá odkaz na videohovor ve službě Google Meet.
  2. Hovor s videem : Videohovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.
  3. Zavolat jen hlasově : Hlasový hovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.

Jak zjistit s kým si píše SMS?

Sledovač SMS od Snoopzy je skrytá aplikace pro monitorování SMS zpráv a ukládání historie hovorů, kontaktů, umístění, kamer, audia, aktivity na internetu, Instagramu, WhatsAppu, Viberu, Facebooku, Skypu a Telegramu.

By Olimpia Littrell

Jak dlouho existuje Wi-Fi? :: Kdo pouziva WhatsApp?
Užitečné odkazy