Domovská stránka > C > Co Dělat Když Přestane Fungovat Touchpad?

Co dělat když přestane fungovat touchpad?

Pokud váš touchpad nefunguje, možná pro něj nemáte ovladač, nebo je ovladač zastaralý. Problém může pomoct vyřešit aktualizace nebo přeinstalace ovladačů touchpadu ve Správci zařízení. Pokud chcete otevřít Správce zařízení, zadejte správce zařízení do vyhledávacího pole na hlavním panelu a pak vyberte Správce zařízení.

Přečtěte si více

Co dělat když zmizí kurzor myši?

Až budete příště zase marně hledat kurzor myši, prostě stiskněte klávesu [Ctrl]. Windows pak kolem pozice ukazatele vykreslí zřetelné soustředné kružnice, které se stahují ke kurzoru. Tak vám operační systém označí jeho aktuální pozici – a vy se rychle můžete znovu koncentrovat na vlastní úlohu. Může se také zeptat, jak odblokovat kurzor? Ve Windows 10 stiskněte klávesu Windows a následně klepněte na ikonku Nastavení > Zařízení > Touchpad. Tato volba vás přesune do nastavení touchpadu, kde si můžete zkontrolovat, zda je touchpad povolen a prověřit i další možnosti nastavení.

Jak resetovat myš?

Odpojte a znovu připojte kabel USB nebo bezdrátový přijímač USB. Pokud používáte bezdrátovou myš USB nebo myš Bluetooth, nainstalujte nové baterie. Zasuňte kabel USB nebo bezdrátový přijímač USB do jiného portu USB a otestujte ho. Uložte veškerá data, zavřete všechny spuštěné programy a restartujte počítač. Může se také zeptat, jak znovu zapnout touchpad? Pokud svítí indikátor na touchpadu, znamená to, že je touchpad vypnutý. Touchpad zapnete tak, že dvakrát klepnete na indikátor. Další možností je zapnout touchpad z okna vlastností myši pomocí klávesnice. Na klávesnici stiskněte klávesu Start (klávesa s ikonou systému Windows).

Jak obnovit touchpad?

Nejprve se podívejte, zdá máte na notebooku v nejvyšší řadě kláves ikonu touchpadu. Ikony jsou většinou modré a tato ikona bývá na klávese F5, F7 nebo F9. Ikona na klávesnici může být i přeškrtnuta. Stiskněte tlačítko s ikonou (většinou ho musíte stisknout v kombinaci s klávesou [Fn]), a touchpad se opět aktivuje. Jak opravit kurzor? Opravit zmizení kurzoru myši v prohlížeči Chrome

Přejít na Chrome Nastavení> Pokročilá nastavení> Systém a poté vypněte Je-li k dispozici, použijte hardwarovou akceleraci . Nakonec restartujte Google Chrome, abyste zjistili, zda je problém vyřešen.

Jak najít myš na obrazovce?

Jak najít kurzor myši

Klikněte na lupu vedle Startu a napište Myš. Pokračujte poté na volbu Nastavení myši. Na této obrazovce pokračujte odkazem Další možnosti myši. V okně Myš – vlastnosti zvolte prostřední záložku Možnosti ukazatele a zaškrtněte poslední volbu Ukázat umístění ukazatele po stisknutí klávesy Ctrl.
Jak najít myš na počítači? Systém Windows 10 vám pomůže rychle najít ukazatel myši tím, že ho vyznačí kružnicí, když stisknete klávesu CTRL. Tady je postup nastavení této funkce. Ve vyhledávacím poli na hlavním panelu vyhledejte Myš a v seznamu výsledků vyberte příslušnou položku.

Jak odblokovat myš?

Restartujte PC. Pokud máte Bluetooth myš (bez USB přijímače), tak v PC vypněte a následně znovu zapněte rozhraní Bluetooth. Je možné, že bude nutné myš znovu spárovat. Vyzkoušejte myš v jiném počítači nebo jinou myš v aktuálním počítači, abyste zjistili, zda se problém týká myši.

By Lina Niskanen

Jak aktivovat kurzor? :: Jak opravit Bužírku?
Užitečné odkazy