Domovská stránka > K > Kdo Pouziva Whatsapp?

Kdo pouziva WhatsApp?

Přístupem k vašemu telefonnímu seznamu dokáže služba WhatsApp snadno a rychle zjistit, kdo z vašich kontaktů používá WhatsApp. Chcete-li vyhledat své oblíbené kontakty přejděte na záložku Chaty a klepněte na ikonu Nový chat. Pokud se vám kontakty nezobrazují: Ujistěte se, že kontakty používají WhatsApp.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, kdy nepujde whatsapp?

Je to logické, nároky na bezpečnost jsou čím dál větší a je jasné, že již letité, zastaralé verze systémů je nemůžou plnit. Pokud máte Android 4.0.3 či iOS 9 a starší, raději si své chaty zazálohujte. Od 1. listopadu už si nenapíšete. Když to vezmeme v úvahu, proč nejde whatsapp? Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

Kdo vynalezl Messenger?

Messenger vznikl už v roce 2008

Čtyři roky na to spouští tým génia Zuckerberga funkci okamžitých zpráv – dnes tomu říkáme chat.
Co je to Vocap? Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači.

Jak zjistit s kým si píše na WhatsApp?

Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují. Podle toho, jak najit na whatsapp? Vyhledávání v aplikaci WhatsApp

  1. Otevřete aplikaci WhatsApp.
  2. V záložce Chaty přejeďte prstem dolů a zobrazí se vám lišta vyhledávání.
  3. Do pole s možností Hledat zadejte slovo nebo slovní spojení, které chcete vyhledat.
  4. Klepnutím na výsledek vyhledávání se v konkrétním chatu otevře příslušná zpráva.

Tak jak skryt zprávy na whatsapp?

Archivace individuálního nebo skupinového chatu

  1. V záložce CHATY klepněte na chat, který si přejete skrýt, a přidržte jej.
  2. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.
Jak bezpečný je WhatsApp? Koncové šifrování zajišťuje, že odeslaný obsah můžete číst nebo poslouchat pouze vy a osoba, se kterou komunikujete. Nikdo jiný – dokonce ani WhatsApp – k tomuto obsahu přístup nemá. Zprávy, které odešlete, jsou díky „koncovému šifrování“ zabezpečeny zámkem a klíč k jejich odemčení a přečtení máte pouze vy a příjemce.

Kde nejde WhatsApp?

Od 1. ledna 2021 přestane populární aplikace WhatsApp fungovat na řadě starších zařízeních. Od tohoto data nebude možné aplikaci využívat na iPhonech se starší verzí operačního systému, než je iOS 9.0. Co se týče telefonů s Androidem, budou vyřazeny modely s verzí 4.0.3.

By Mini Lestourgeon

Jaké telefony přestanou fungovat? :: Jak opravit optický kabel?
Užitečné odkazy