Domovská stránka > K > Kdy Zacal Fungovat Email?

Kdy zacal fungovat email?

První elektronická zpráva byla poslána v roce 1965 – tehdy ale šlo o distribuci zpráv mezi různými uživateli jednoho počítače. Zasíťované počítače si začaly vyměňovat poštu až v roce 1972. Masového rozšíření se e-mail dočkal v roce 1996, kdy odstartovala služba Hotmail.com.

Přečtěte si více

Co je tělo emailu?

Tělo e-mailu (body)

Vlastní text e-mailové zprávy je obsažen v tzv. těle (body) e-mailové zprávy. Pro text e-mailové zprávy se nejčastěji používá formát tzv.
Jak zadat emailovou adresu? Jak vytvořit e-mailovou adresu

  1. E-mailové adresy můžete také vytvářet přímo v editoru kliknutím na Nastavení.
  2. V záložce E-mailové účty klikněte na SPRAVOVAT E-MAILOVÉ ÚČTY.
  3. Klikněte na Nový e-mailový účet.
  4. Zadejte název e-mailové schránky, vaše jméno a heslo. Zvolte Vytvořit nový účet.

Také, co je za zavináčem?

Zavináč (@) Slovo zavináč je českým názvem pro znak @. V angličtině zavináč nahrazuje spojku at a používá se ve významu „u“ nebo „při“, někdy také „po“ (např. 5 krabiček po 3 librách). Pokud jde o to, na jakém principu pracuje e-mail nebo služba www? Elektronická pošta funguje tak, že uživatel má na tzv. poštovním serveru u svého poskytovatele (ISP – Internet Service Provider) vyhrazený určitý paměťový prostor (schránku), pro příchozí a odchozí poštu. Aby si je mohl přečíst, musí se s tímto serverem spojit a zprávy uložit na svůj počítač.

A další otázka, jak funguje e mailová pošta?

Jak pracuje email

Technicky je to vyřešeno tak, že uživatel jmeno ma svoji emailovou schránku (tzv. mailbox) na počítači, který má adresu server.cz. Tento počítač je volně dostupný z internetu a říká se mu poštovní server. Na počítači server.cz běží služba, které se říka Mail Transfer Agent neboli MTA.
Podle toho, co je tělo zprávy? Internetové e-mailové zprávy se skládají ze dvou hlavních částí: Hlavička – předmět zprávy, odesílatel, příjemce a jiné informace o e-mailu. Tělo – Samotná zpráva, obyčejně obsahuje na konci blok s podpisem. Tělo e-mailu začíná zpravidla pozdravem.

Lidé se také ptají, co je základem e mailové komunikace?

Předmět emailu je tím nejdůležitějším vůbec. Musí jasně a stručně definovat obsah celé zprávy tak, aby bylo okamžitě jasné, o čem email pojednává. Email s nevyplněným předmětem navíc může snadno spadnout do nevyžádané pošty. Co je email CZ? Popis služby Email.cz

Server a Mobilní aplikace umožňuje Uživatelům přijímat a odesílat elektronickou poštu (dále jen „E-mail“ nebo „E-maily“) z uživatelem zaregistrované emailové adresy.

A další otázka, jak se přihlásit do emailu s vlastní adresou?

Viz Nápověda:E-mail na vlastní doméněJak se přihlásím do e-mailu na vlastní doméněPřihlášení do e-mailu je možné rovnou z domovské stránky Seznam.cz přímo v přihlašovacím boxu nebo kliknete v pravo nahoře na "Přihlásit". Vyberte "Vlastní adresa", zadejte vaši celou e-mailovou adresu, heslo a klikněte na "Přihlásit se".

By Linkoski

Jak se přihlásit do emailu s vlastní doménou? :: Kde je defragmentace disku?
Užitečné odkazy