Domovská stránka > J > Jak Se Projevuje Trojský Kůň?

Jak se projevuje trojský kůň?

Trojský kůň je uživateli skrytá část programu nebo aplikace s funkcí, se kterou vlastník počítače nesouhlasí (typicky je to činnost škodlivá). Název Trojský kůň pochází z antického příběhu o dobytí Tróje.

Přečtěte si více

Jak odstranit trojského koně z notebooku?

Jak odstranit trojský kůň Win32/Zbot pomocí 3 snadných kroků

  1. Stažení Stáhněte si bezplatný nástroj pro odstranění: rmzbot.exe.
  2. Spuštění nástroje. Chcete-li odstranit infikované soubory, spusťte nástroj.
  3. Aktualizace. Po restartu počítače ověřte, zda používáte aktuální verzi antiviru, a poté proveďte úplný test počítače.
Co znamená pojem danajský dar? Dar zrádný, zhoubný nebo nevýhodný, který obdarovanému způsobuje jen potíže, nepříjemnosti nebo ztráty.

Co znamená když se řekne Odyssea?

Odyssea nebo odysea je dlouhá, bludná pouť či pestré životní osudy. v literatuře: Odysseia – starořecký epos připisovaný Homérovi. Co je to Odysseus? Odysseus (řecky Ὀδυσσεύς) je hrdina řecké mytologie a jako Ulixes (později i Ulysses) vystupuje též v mytologii římské. Tvoří ústřední postavu Homérova eposu Odysseia, která vypráví o jeho desetiletém bloudění na cestě domů z trojské války, vyhrané díky Odysseovu nápadu s trójským koněm.

Kdo objevil Babylon?

Robert Koldewey (10. září,1855 Blankenburg – 4. února 1925, Berlín) byl německý archeolog a architekt, který objevil starobylé ruiny města Babylón. Kdo byl Schliemann? Heinrich Schliemann, celým jménem Johann Ludwig Heinrich Julius Schliemann (6. ledna 1822, Neubukow – 26. prosince 1890, Neapol), byl německý podnikatel, obchodník a archeolog. Pátral na severozápadě Malé Asie a podle popisů krajiny v Homérově eposu Ilias (Iliada) nalezl legendární město Trója a později i Mykény.

Jak došlo k objevu pokladů krále Priama?

Amatérský německý archeolog budil dojem snílka, který slepě věří Homérovým spisům. Město však nakonec vykopal a učinil i další nálezy. V Tróji Schliemann před 140 lety, 31. května 1873, našel také bájný poklad krále Priama. Kdo trefil Achilla do paty? Když Thetis viděla, že synka od války neuchrání, nechala pro něj aspoň ukovat nejskvělejší zbroj u zbrojíře bohů, Hefaista. Devět let Achilles udatně bojoval v čele achajského vojska. Až ho Paris, syn trojského krále a původce celé té dlouhé, nesmyslné války, zbaběle schovaný v křoví, trefil šípem do paty.

Podle toho, jak se skloňuje achilles?

Substantivumsingulárplurál
akuzativAchilla
vokativAchille
lokálAchillovi / Achillu
instrumentálAchillem
3 další řádky

By Saltsman

Jak vystopovat cloveka? :: Kdo založil Troju?
Užitečné odkazy