Domovská stránka > C > Co Způsobuje Trojský Kůň?

Co způsobuje trojský kůň?

Trojské koně jsou v současnosti nejběžnější kategorií malwaru. Využívají se na otevírání zadních vrátek (backdoor), převzetí kontroly nad napadeným zařízením, získání uživatelských dat a jejich odeslání útočníkovi, stažení a spuštění jiného škodlivého softwaru v napadeném systému i na mnohé jiné nekalé cíle.

Přečtěte si více

Kde se nachazi Troja?

Trója (anglicky Troy, chetitsky Truwisa, řecky Τροία, Τρῳάς, Τροίη, Ίλιον, latinsky Trōia nebo Īlium, turecky Truva nebo Troia) bylo jednak skutečné, jednak bájné město na území dnešního Turecka v západní Malé Asii. Přesné umístění je na západním pobřeží v kraji zvaném Troas, pahorek Hisarlik. Co je to vir v počítači? Počítačový virus je program nebo část kódu, která se spustí na vašem PC bez vašeho vědomí nebo svolení. Některé viry pouze znepříjemňují uživateli život. Většina virů je ale navržena tak, aby získala kontrolu nad napadeným systémem a prováděla destruktivní akce.

Jak odstranit ZeuS 2021?

Chcete-li z počítače odstranit ZeuS nebo SpyEye, jděte v GMERu na záložku "Services", označte škůdce a odstraňte ho kliknutím na pravé tlačítko myši a volbou položky "Delete". Po pečlivé prohlídce nezapomeňte opětně aktivovat ochranné mechanismy. Jak se živí viry? živým

Viry
(nekategorizováno)Viry (Vira syn. Virae)
skupiny

Podle toho, co zapříčinilo trojskou válku?

Dle Homéra byl důvodem Trojské války únos krásné Heleny, dcery spartského krále Tyndarea, které se zmocnil Paris. Helena si jako svého budoucího muže, a tím i budoucího krále Sparty, vybrala nejbohatšího z Achájců Meneláa. Paris byl zatracený syn krále Priama a jeho ženy Hekabé. Který Novověký badatel Tróju objevil? Jeho práce ale dodnes vyvolává kontroverze. Před 150 lety začal německý podnikatel Heinrich Schliemann s vykopávkami na místě, kde podle něj stála starověká Trója. Přes výsměch okolí se mu podařilo objevit základy rovnou několika měst.

Kdo pomáhal paridovi ve válce?

Paris v trójské válce zabil hrdinu Achillea zásahem do paty šípem, který vedl bůh Apollón. Sám pak byl zabit šípem Filoktéta. Paridovými sourozenci byli Hektór, Déifobos, Polyxené a Kassandra. Jak se projevuje Ransomware? Jedním z typických příznaků je vypnutí bezpečnostního programu bez vašeho vědomí. Malware se pokouší v počítači schovat a antivirový program mu situaci značně komplikuje. Sofistikované hrozby proto obsahují i funkce pro deaktivaci antiviru.

Může se také zeptat, Čím škodí ransomware?

Ransomware (jiné názvy: vyděračský software, vyděračský program; angl. ransomware – složení anglických slov ransom „výkupné“ a software) je druh škodlivého programu, který blokuje počítačový systém nebo šifruje data v něm zapsaná, a pak požaduje od oběti výkupné za obnovení přístupu.

By Small

Jak určit druh přívlastku? :: Jak poznám že mám trojského koně?
Užitečné odkazy