Domovská stránka > K > Kdo Je Bílý Kůň Squid Game?

Kdo je bílý kůň Squid Game?

Bílý kůň Nejzáhadnější postava, jejíž identita je odhalena až v závěru seriálu. On je strůjcem celých her a tahá za nitky v pozadí po celou dobu. Proslýchá se, že to může být výherce některých předchozích her.

Přečtěte si více

Kolik lidí videlo Squid Game?

Podle agentury Bloomberg, která se dostala k interním dokumentům streamovací společnosti, je totiž možné, že zisk Netflixu ze Squid Game, kterou sleduje přes 132 milionů lidí, bude téměř 900 milionů dolarů. Jak dopadla Hra na oliheň? Devítidílná dramatická série, v jejímž centru stojí nelítostný souboj o rekordní výhru 45,6 miliard wonů (asi 846,7 milionu korun) posloužila v posledních týdnech mnoha účelům.

Tak kolik má squid game dilu?

Hra na oliheň (Netflix) - recenze 1 série a díly

Zatím vyšla pouze první série, která čítá 9 dílů.
Podle toho, kdo prezije squid game? Za prvních 28 dní vidělo seriál režiséra a scenáristy Hwang Dong-hyuka přes 111 milionů diváků.

Co je to bílý kůň?

Bílý kůň je osoba, která na jinou osobu převádí peníze přijaté od třetí strany (online nebo v hotovosti) a získává za to provizi. Proč hra na oliheň? Ohýbání pravidel. Hráči jsou do soutěže pro pobavení drahé klientely oslovovaní ve chvílích, kdy se topí v obřích dluzích nebo hledají způsob, jak se rychle dostat k penězům. Sám režisér a scénárista seriálu Dong-hyeok Hwang napsal Hru na oliheň v roce 2008, když byl ve finanční nouzi.

Co je hra o oliheň?

Hra na oliheň (korejsky 오징어게임, Očing-ŏ geim) je jihokorejský dramatický televizní seriál, jehož režisérem a scenáristou je Hwang Tong-hjŏk. Kdy vyslo Squid Game? První řada dystopického dramatu Hra na oliheň (Squid Game) v září 2021 zcela ovládla streamovací službu Netflix a aktuálně se řadí k nejsledovanějším a zároveň nejvýdělečnějším seriálům vůbec.

Co zpiva panenka ve Squid Game?

Když totiž soutěžící vstoupí do arény, jediné, co vidí, je obří panenka opřená o strom. Ta náhle začne odříkávat jihokorejskou verzi hry "Cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum".

By Iyre

Koho máme na olympiádě? :: Kdo je sociální inženýr?
Užitečné odkazy