Domovská stránka > J > Jak Se Projevuje Kundalini?

Jak se projevuje kundalini?

Když ale otevíráte a harmonizujete své čakry postupně, pak se kundalini spustí tak, že budete zažívat pocity radosti, toho krásného tetelení, mravenčení, které je příjemné až sexuálně nabité. O kundalini se také hovoří jako o sexuální energii a jedním způsobem, jak se může nechtěně spustit je přemíra sexu.

Přečtěte si více

Co znamená kundalini?

Kundaliní, tzv. hadí síla, je kosmická a současně lidská energie známá v hinduismu, tantrismu a v józe. Je uložena nad první čakrou (Múladhárou) v takzvaném múladháru v křížové kosti (os sacrum) a vyskytuje se zde v latentním stavu. Jak probudit hadí sílu? Tradiční způsob k probuzení hadí síly je prostřednictvím pravidelného dlouhodobého cvičení speciálních jógových nebo tantrických technik. Právě ony zajistí, že se vaše energetická centra postupně otevřou k prostoupení hadí sílou. Kundalini se však může probudit i v meditaci nebo díky zpívání manter.

Jak poznat probuzení?

Člověk podstupuje proces probuzení, který se může v průběhu let postupně vyvíjet, přechází do vnímání vyššího vědomí, které může zahrnovat zvýšené povědomí o energii v prostředí, vnímání vícerozměrných realit, vnímání extradimenzionálních entit a pociťování přímého spojení s Bohem a propojenou energii, která existuje Jak probudit Kundalini energii? Výklad tantrických tradic, rituály očisty a uzemnění, astrálního těla, nádí a čaker nám pomohou lépe pochopit sílu kundaliní a umožní nám obezřetně využívat zážitky spirituálního probuzení.

Tak jak probudit čakry?

Kořenovou čakru aktivuje ohnivě červená barva – obklopujte se ji nebo se jen zahleďte do plamenů ohně nebo na červánky. Opakujte si mantru LAM, která se pojí s první čakrou, a vezměte si na pomoc také drahé kameny, konkrétně granát, onyx, červený jaspis, hematit nebo rubín. Co je to cakra? Čakry jsou podle hinduismu a dalších, často s hinduismem kulturně spřízněných myšlenkových proudů, energetická místa (centra) v těle popisovaná jako vír nebo kruh. Podle těchto nauk slouží čakry jako složité převodníky a transformátory prány v lidském organizmu.

Kdy vznikla jóga?

První systematická filosofie jógy vznikla až ve 3. století př. n. l. a je popsána ve spisech Upanišady. Bůh války zde představuje mladému asketovi Naciketovi jógovou praxi, která znamená jednotu těla, duše a intelektu. Tak jak se duchovně probudit? K duchovnímu probuzení vede cesta přes přítomný okamžik, ale určitě mi dáte za pravdu, že oprostit se od myšlenek není tak úplně jednoduché. U sebe považuji za úspěch, když se mi to podaří pár minut denně, mám před sebou ještě spoustu spoustu práce.

Jak se Spiritualne probudit?

Spirituální probuzení je proces, kterým si nejen média ale i intuitivní lidé musí projít. Je to nezbytný začátek k porozumění sama sebe, svým schopnostem a ve výsledku i svému okolí. Možná tento proces je právě důvodem, proč jste na mém blogu a proč jste si začali vyhledávat informace o spirituálním světě.

By Podvin Mihaila

Kdo je probuzený? :: Co je největší planeta?
Užitečné odkazy