Domovská stránka > C > Co Znamená Zkratka Ssl?

Co znamená zkratka SSL?

Secure Sockets Layer, SSL (doslova vrstva bezpečných socketů) je protokol, resp. vrstva vložená mezi vrstvu transportní (např. TCP/IP) a aplikační (např. HTTP), která poskytuje zabezpečení komunikace šifrováním a autentizaci komunikujících stran.

Přečtěte si více

Kdo může vydávat certifikáty?

Kdo může osvědčení vydávat? Osvědčení (certifikát) o ochraně osobních údajů mohou vydávat pouze subjekty pro vydávání osvědčení (certifikační orgány) pro tuto činnost akreditované nebo dozorový úřad. Co je to bezpečnostní certifikát? Uchovává se ve speciálním formátu, který (kromě jiného) obsahuje informace o majiteli veřejného klíče a vydavateli certifikátu (tvůrci digitálního podpisu, tj. certifikační autoritě). Certifikáty jsou používány pro identifikaci protistrany při vytváření zabezpečeného spojení (HTTPS, VPN atp.).

Co vykonává protokol TLS?

Tls (Transport Layer Security), jako protokol SSL (Secure Sockets Layer) (SSL), je šifrovací protokol určený k zabezpečení dat při přenosu přes síť. Tyto články popisují kroky potřebné k zajištění toho, Správce konfigurace zabezpečená komunikace používá protokol TLS 1.2. Co je to elektronický podpis? Elektronický podpis (též digitální podpis) je v informatice označení specifických dat, které v počítači nahrazují klasický vlastnoruční podpis, respektive ověřený podpis. Je připojen k datové zprávě nebo je s ní logicky spojen, takže umožňuje ověření totožnosti podepsané osoby ve vztahu k datové zprávě.

Může se také zeptat, co je wildcard certifikat?

Wildcard certifikáty. SSL Wildcard certifikáty se také nazývají jako hvězdičkové certifikáty. Jedná se o univerzální typ SSL certifikátu, který umožňuje zabezpečit všechny subdomény pod jednou hlavní doménou. Wildcard certifikát obsahuje před názvem hlavní domény hvězdičku (např. Jak získat elektronický podpis zdarma? Elektronický podpis můžete získat během chvíle u certifikační autority Sectigo, která vydává osobní certifikát zdarma k jakémukoliv ověřitelnému e-mailu.

Jak přejít na https wedos?

WedosuHTTPS

Ruční nastavení HTTPS

  1. V menu vyberte Příplatkové služby.
  2. Klikněte na + u položky podpora HTTPS na doméně SNI.
  3. Na následující stránce potvrďte tlačítkem Aktivovat.
Lidé se také ptají, jak vytvořit https? Přecházíme na HTTPS
  1. Domluvte se s hostingovou společností na přechodu na HTTPS.
  2. Změňte výchozí adresu webu z HTTP na HTTPS – to provedete v administraci webu.
  3. Dále zajistěte trvalé přesměrování pomocí stavového kódu 301 = všechny URL adresy s HTTP budou přesměrované na adresy s HTTPS.

Může se také zeptat, jak vypnout https?

Aby jste nemuseli pokaždé zadávat před adresu http:// je možné nastavení v Chrome vypnout. Postačí otevřít tuto stránku chrome://flags/#https-only-mode-setting (je potřeba ji zkopírovat do adresního řádku) a zvolit v rolovátku u HTTPS-First Mode Setting možnost Disabled (deaktivovat).

By Valencia Rieser

Kdo přiděluje IP adresu? :: Jak získat certifikát SSL?
Užitečné odkazy