Domovská stránka > K > Kde Je V Iphonu Nfc?

Kde je v iPhonu NFC?

Starší modely jako iPhone 5 nebo 5S byly sice ochuzeny, ale stále je lze k placení přes Apple Pay využít. Čtečku otisků prstů sice dva z nich mají, ale chybí jim NFC čip. K aktivaci Apple Pay jsou tak potřeba chytré hodinky Apple Watch, s nimiž iPhone spárujete.

Přečtěte si více

Jak zapnout NFC na iPhonu?

Nebudete jej moci libovolně aktivovat a deaktivovat protože Apple omezuje všechny své funkce a postupně je odemyká. Není to tak, že je to Wifi, kterou zapínáte a vypínáte. Jsou prostě aplikace, které to používají a jiné ne, například Apple Pay bude používat ten NFC čip, který váš iPhone nosí. Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout nfc na iphone? V aplikaci Zkratky na iOS nebo iPadOS zařízení klepněte na „Automatizace“ . Klepněte na automatizaci, kterou chcete vypnout. Vypněte volbu Zapnout automatizaci. Klepněte na Hotovo.

Lidé se také ptají, co delat kdyz najdu iphone?

Jak postupovat, když najdete ztracený iPhone

  1. Zkontrolujte nabití zařízení Prvním krokem při nalezení ztraceného iPhonu je zajištění jeho nabití.
  2. Je aktivní kódový zámek?
  3. Zkontrolujte Zdravotní ID.
  4. Zařízení v režimu ztráty.
  5. Zeptejte se Siri.
Podle toho, jak vypnout nfc? Pokud chcete tuto funkci vypnout, otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte do Aplikace a přejděte do nabídky Peněženka > Úložiště > Mazání dat. Poté znovu otevřete aplikaci Peněženka. Když se zobrazí výzva s informací o automatické zapnutí NFC při každém otevření aplikace Peněženka, vyberte možnost ZRUŠIT.

Jak platit iPhone XS?

Placení iPhonem

  1. Pokud chcete použít svoji výchozí kartu: Pokud máte iPhone s Face ID, dvakrát stiskněte boční tlačítko.
  2. Pokud chcete použít jinou kartu, můžete klepnutím na výchozí kartu zobrazit ostatní karty.
  3. Podržte horní část iPhonu u bezkontaktní čtečky, dokud se na displeji neobjeví Hotovo a symbol zaškrtnutí.
Jak dostat do telefonu NFC? Jděte do systémového nastavení. V sekci Sítě klepněte na poslední možnost Více. Pokud váš telefon podporuje NFC, bude zde sekce NFC a v ní na prvním místě přepínač pro vypnutí/zapnutí.

Jak aktivovat NFC?

Zda Váš telefon podporuje NFC zjistíte z technické specifikace nebo ze systémového nastavení přímo v mobilu, kde byste měli najít přepínač NFC. Při zapnuté funkci NFC pak stačí přiložit k platebnímu terminálu mobil a proběhne platba. Jak nastavit NFC v telefonu? Zapnutí NFC (Near Field Communication)

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.
  3. Zapněte možnost Používat NFC.

Jak vypnout Apple Pay?

Možnost potvrzovat přes Apple Pay nákupy provedené na Macu můžete vypnout v Nastaveních na iPhonu. Přejděte do části Wallet a Apple Pay a vypněte volbu Povolit platby na Macu.

By Coppola

Kde zjistit velikost RAM? :: Na jaké tlačítko je třeba v okně vytvořit nový styl odstavce na základě formátování nejdříve klepnout Chceme li u stylu odstavce nastavit ohraničení?
Užitečné odkazy