Domovská stránka > J > Jak Vypnout Nfc Na Iphonu?

Jak vypnout NFC na iPhonu?

Na vaše otázky ohledně NFC a iPhonů máme dobré i špatné zprávy. Nebudete jej moci libovolně aktivovat a deaktivovat protože Apple omezuje všechny své funkce a postupně je odemyká. Není to tak, že je to Wifi, kterou zapínáte a vypínáte.

Přečtěte si více

Jak pouzivat Wallet?

Je to jednoduché. Stačí přidat kreditní, debetní nebo předplacenou kartu do aplikace Wallet na iPhonu. A pak svoje karty přidat i na všechna další zařízení Apple, na kterých chceš Apple Pay používat. Funguje to na iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu. Jak zmenit kartu Apple Pay? Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID. Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby. Aktualizace platební metody – klepněte na platební metodu a upravte údaje.

Jak spustit Wallet?

Wallet

  1. Otevřete Systémové Preference.
  2. Zvolte Wallet & Apple Pay.
  3. Vyberte platební kartu.
  4. Zadejte jednorázový kód pro ověření.
Tak jak ziskat apple card? Stejně jako v případě většiny ostatních amerických kreditek, Apple Card může získat jen rezident USA, který disponuje SSN, poštovní adresou v USA, americkým Apple ID a samozřejmě credit score a credit history dostatečnými pro schválení úvěrového limitu a navržení úrokové sazby.

Jak vypnout NFC?

Pokud chcete tuto funkci vypnout, otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte do Aplikace a přejděte do nabídky Peněženka > Úložiště > Mazání dat. Poté znovu otevřete aplikaci Peněženka. Když se zobrazí výzva s informací o automatické zapnutí NFC při každém otevření aplikace Peněženka, vyberte možnost ZRUŠIT. Pokud jde o to, kde je nfc na iphone? NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout.

Jak vypnout Apple Pay?

Možnost potvrzovat přes Apple Pay nákupy provedené na Macu můžete vypnout v Nastaveních na iPhonu. Přejděte do části Wallet a Apple Pay a vypněte volbu Povolit platby na Macu. Jak pridat něco do Apple Wallet? Po rozklepnutí věrnostní karty klepněte v pravém horní rohu na ikonu tří teček. Tímto dojde k zobrazení menu, ve kterém klepněte na možnost Přidat do Apple Wallet. Nakonec stačí krok potvrdit klepnutím na Přidat vpravo nahoře.

Jak nahrat obcanku do Wallet?

Digitální občanku a řidičák si můžete do svého iPhonu a Apple Watch přidat v aplikaci Apple Wallet. Průkaz stačí naskenovat kamerou a následně nahrání ověřit přes FaceID. Telefon vás vyzve k několika pohybům hlavou, aby systém mohl ověřit, že jste opravdu držitelem dokladu.

By Cos Wellings

Jak zkrátit audio? :: Co je lepší MKV nebo MP4?
Užitečné odkazy