Jak zjistím jaký mám MacBook?
Způsoby zjištění:
- Na zadní straně Vašeho MacBooku je natištěný název Vašeho Macu a rok výroby. V tomto případě MacBook Pro 2012.
- Druhý zpúsob je v nastavení. Klikněte na jablíčko v levém horním rohu a následně na „O tomto Macu“
- Další způsoby zjištění: Na dodací krabici a na účtence.
Podle toho, jak získat staré verze systému macos?
Stažení macOS na Mac pomocí Safari
Po stažení instalačního programu z App Storu se instalační program automaticky spustí. Safari stáhne následující starší instalační programy jako bitovou kopii disku pojmenovanou InstallOS. dmg nebo InstallMacOSX. dmg. Jak zjistit parametry MacBook? Chcete‑li otevřít zprávu o systému, použijte příkaz Apple > O tomto Macu a potom klikněte na Systémový profil. Tip: Můžete také podržet klávesu Alt a použít příkaz Apple > Informace o systému.
Jaký je nejnovější macOS?
Poslední verze operačního systému macOS Mojave nesla označení 10.14.6 a byla vydána v květnu roku 2021. Jak zjistit rok vyroby Macbook? Rok výroby je v podstatě rok, kdy jej Apple vydal. Klikněte na ikonu Apple () na liště nabídek a vyberte O tomto Macu. Vpravo nahoře uvidíte rok výroby Macu.
Také, jak zjistit co mám za ipad?
Určení modelu iPadu
- Podívejte se na zadní stranu iPadu.
- Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/“, jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).
Postavte se na místo, kde budete mít nad sebou jasné světlo. Číslo modelu je na horní straně – na straně s displejem. Na iPhonu 7 a starším, iPadu nebo iPodu touch najdete číslo modelu na zadní straně zařízení.
Jak zjistit rok vyroby iPadu?
V případě iPhonu můžete prostřednictvím sériového čísla (či IMEI) zjistit přesný model, zdali je zapnuté Najít iPhone, barvu, velikost úložiště, přesné stáří, datum výroby, kde bylo zařízení vyrobeno a několik dalších informací. Jak na Macu stáhnout jakoukoliv verzi macOS? Způsobů, pomocí kterých můžete stáhnout jakoukoliv verzi macOS, existuje hned několik. Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře.
Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat stary macbook?
Aktualizace macOS na Macu
- V nabídce Apple v rohu obrazovky zvolte Předvolby systému.
- V okně Předvolby systému klikněte na Aktualizace softwaru.
- Klikněte na Aktualizovat nebo Upgradovat:
Similar articles
- Jaký je rozdíl mezi MacBook Air a MacBook Pro?
- Kde zjistím jaký mám IOS?
- Jak zjistím jestli mám ADSL nebo VDSL?
- Jak zjistím že mám SSD disk?
- Jak zjistím že mám v telefonu viry?
- Jak zjistím kde mám účet?
- Jak zjistím jakou mám operační paměť?
- Jak zjistím že mám verejnou IP adresu?
- Jak zjistím jakou mám verzi Debianu?