Domovská stránka > J > Jak Zjistím Jaký Mám Macbook?

Jak zjistím jaký mám MacBook?

Způsoby zjištění:

  1. Na zadní straně Vašeho MacBooku je natištěný název Vašeho Macu a rok výroby. V tomto případě MacBook Pro 2012.
  2. Druhý zpúsob je v nastavení. Klikněte na jablíčko v levém horním rohu a následně na „O tomto Macu“
  3. Další způsoby zjištění: Na dodací krabici a na účtence.

Přečtěte si více

Podle toho, jak získat staré verze systému macos?

Stažení macOS na Mac pomocí Safari

Po stažení instalačního programu z App Storu se instalační program automaticky spustí. Safari stáhne následující starší instalační programy jako bitovou kopii disku pojmenovanou InstallOS. dmg nebo InstallMacOSX. dmg.
Jak zjistit parametry MacBook? Chcete‑li otevřít zprávu o systému, použijte příkaz Apple > O tomto Macu a potom klikněte na Systémový profil. Tip: Můžete také podržet klávesu Alt a použít příkaz Apple > Informace o systému.

Jaký je nejnovější macOS?

Poslední verze operačního systému macOS Mojave nesla označení 10.14.6 a byla vydána v květnu roku 2021. Jak zjistit rok vyroby Macbook? Rok výroby je v podstatě rok, kdy jej Apple vydal. Klikněte na ikonu Apple () na liště nabídek a vyberte O tomto Macu. Vpravo nahoře uvidíte rok výroby Macu.

Také, jak zjistit co mám za ipad?

Určení modelu iPadu

  1. Podívejte se na zadní stranu iPadu.
  2. Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/“, jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).
Pokud jde o to, jaký mám typ iphone? Podívejte se na zařízení

Postavte se na místo, kde budete mít nad sebou jasné světlo. Číslo modelu je na horní straně – na straně s displejem. Na iPhonu 7 a starším, iPadu nebo iPodu touch najdete číslo modelu na zadní straně zařízení.

Jak zjistit rok vyroby iPadu?

V případě iPhonu můžete prostřednictvím sériového čísla (či IMEI) zjistit přesný model, zdali je zapnuté Najít iPhone, barvu, velikost úložiště, přesné stáří, datum výroby, kde bylo zařízení vyrobeno a několik dalších informací. Jak na Macu stáhnout jakoukoliv verzi macOS? Způsobů, pomocí kterých můžete stáhnout jakoukoliv verzi macOS, existuje hned několik. Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře.

Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat stary macbook?

Aktualizace macOS na Macu

  1. V nabídce Apple  v rohu obrazovky zvolte Předvolby systému.
  2. V okně Předvolby systému klikněte na Aktualizace softwaru.
  3. Klikněte na Aktualizovat nebo Upgradovat:

By Faber

Kdy odejít do důchodu 2021 nebo 2022? :: Jak nainstalovat Skype na Windows 7?
Užitečné odkazy