Domovská stránka > J > Jak Najít Apple Pencil?

Jak najít Apple Pencil?

Otevřete aplikaci Nastavení a přejděte na Bluetooth. Projděte se v místě, kde si myslíte, že jste naposledy použili Apple Pencil. Pokud je stále připojena k vašemu zařízení, měla by se zobrazit v seznamu Bluetooth, když jste poblíž. Apple Pencil má rozsah 10 až 15 stop, což vám usnadní vyhledávání.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak sparovat sluchátka iphone?

Provádíte-li párování sluchátek se zařízením poprvé po jejich zakoupení nebo po inicializaci sluchátek (sluchátka neobsahují žádné informace o párování), na vypnutých sluchátkách stiskněte a přidržte tlačítko POWER po dobu přibližně 2 sekund. Sluchátka se automaticky přepnou do režimu párování. Také, jak najit sluchátka iphone? Zobrazení AirPodů v aplikaci Najít

  1. Aktualizujte na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS, nebo macOS.
  2. Otevřete aplikaci Najít.
  3. Vyberte kartu Zařízení.
  4. Vyberte svá sluchátka AirPods. Pod každým zařízením uvidíte buď polohu, nebo text „Poloha nezjištěna“.

Jak Sparovat iPhone s Hodinkama?

Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky. Kam zálohovat fotky iPhone? Fotky na iCloudu spolupracují s aplikací Fotky, bezpečně uchovávají vaše fotky a videa na iCloudu a synchronizují je s vaším iPhonem, iPadem, iPodem touch, Macem, Apple TV a webem iCloud.com.

Lidé se také ptají, co obsahuje záloha iphone?

Zálohy na iCloudu

  • data, která už jsou na iCloudu uložená, jako kontakty, kalendáře, poznámky, Fotky na iCloudu, zprávy iMessage, hlasové poznámky v Diktafonu, textové zprávy (SMS), multimediální zprávy (MMS) a data aplikace Zdraví,
  • data uložená v jiných cloudových službách, jako je Gmail nebo pošta Exchange,
Jak zálohovat iPhone před servisem? Pokud nejde zapnout nebo nereaguje, proveďte co nejvíc kroků je možné:
  1. Zazálohujte si iOS zařízení. V zájmu ochrany svých dat iOS zařízení vymažte.
  2. Odeberte iOS zařízení ze seznamu zařízení svého Apple ID.
  3. Vyjměte SIM kartu ze zařízení iOS nebo iPadOS, pokud ji zařízení používá, a uschovejte ji na bezpečném místě.

Také, jak zálohovat telefon do pc?

Otevřete Nastavení, přejděte do Systém > Záloha a obnova > Záloha dat > Externí úložiště a klepněte na možnost Skenovat sdílené složky. Poté, co vaše zařízení s pomocí skenování Wi-Fi detekuje PC nebo zařízení NAS ve stejné síti, klepněte pro přístup k zařízení a přidání jeho sdílené složky. Jak Zalohovat iPhone na externi disk? Spusťte iTunes a pomocí kabelu USB připojte iPhone k počítači Mac. Vyberte možnost „Shrnutí“ a přejděte do sekce „Zálohy“. Zaškrtněte „Tento počítač“ a stiskněte „Zálohovat nyní“. Otevřením záložní složky na externím zařízení zobrazíte nejnovější záložní soubor pro iPhone.

Jak Zalohovat iPhone na Google?

Zahájení zálohování

  1. V iPhone instalujte a otevřete aplikaci Disk Google.
  2. Vlevo nahoře klepněte na nabídku .
  3. Nahoře klepněte na Nastavení Záloha.
  4. Klepněte na Spustit zálohování.

By Knowlton Ruffel

Jak vypnout Zrcadleni obrazovky iPhone? :: Kde zjistím jaký mám IOS?
Užitečné odkazy