Domovská stránka > C > Co Znamená E-Mail?

Co znamená e-mail?

Elektronická pošta, zkráceně e-mail [ímejl] nebo jen mail, je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy. E-mailové služby se poprvé rozšířily mezi veřejnost až díky vzniku jedné z prvních volných e-mailových služeb Hotmail v roce 1996.

Přečtěte si více

Jak zadat emailovou adresu?

Jak vytvořit e-mailovou adresu

  1. E-mailové adresy můžete také vytvářet přímo v editoru kliknutím na Nastavení.
  2. V záložce E-mailové účty klikněte na SPRAVOVAT E-MAILOVÉ ÚČTY.
  3. Klikněte na Nový e-mailový účet.
  4. Zadejte název e-mailové schránky, vaše jméno a heslo. Zvolte Vytvořit nový účet.
Může se také zeptat, kde je nejlepší mít email? Ve světě emailů kraluje Google a jeho Gmail. Po registraci získáte schránku ve tvaru vašejmé[email protected] s téměř neomezenou kapacitou. Velikost schránky totiž neustále narůstá a zaplnit ji je velmi těžké. Momentálně se pohybuje kousek pod hranicí 8 GB, což je pro emaily nepředstavitelné množství.

Co musí obsahovat emailová adresa?

K tomu slouží e-mailová adresa, která se skládá ze tří klíčových prvků: - místní části adresy, - znaku @ (zavináč), - internetové domény patřící danému poštovnímu serveru. Co je tělo emailu? Tělo e-mailu (body)

Vlastní text e-mailové zprávy je obsažen v tzv. těle (body) e-mailové zprávy. Pro text e-mailové zprávy se nejčastěji používá formát tzv.

Tak co je to email barva?

Email je odolná krycí nátěrová hmota, používaná pro ochranu a dekoraci ploch v interiéru i exteriéru. Podklad, například kovový nebo z měkkého dřeva, musí být zpravidla opatřen vrstvou základní barvy, na kterou se teprve aplikuje vrchní emailová vrstva. Hlavní složky jsou pigmenty (barvivo), plnidlo a pojivo. Jak se přihlásit do emailu s vlastní adresou? Viz Nápověda:E-mail na vlastní doméněJak se přihlásím do e-mailu na vlastní doméněPřihlášení do e-mailu je možné rovnou z domovské stránky Seznam.cz přímo v přihlašovacím boxu nebo kliknete v pravo nahoře na "Přihlásit". Vyberte "Vlastní adresa", zadejte vaši celou e-mailovou adresu, heslo a klikněte na "Přihlásit se".

Jak se přihlásit do emailu s vlastní doménou?

Seznam účet

  1. Do pole E-mailová adresa zadejte své uživatelské jméno (část před znakem @).
  2. V pravé nabídce si zvolte doménu (část za znakem @) odpovídající vaší adrese (tedy např. @seznam.cz, @email.cz, @post.cz apod.).
  3. Do pole Heslo zadejte své heslo.
  4. Klikněte na tlačítko Přihlásit se.
Jak na firemní email? Máte-li svou doménu, tak máte dvě možnosti, jak k ní udělat e-mailové adresy: U poskytovatele vašeho webhostingu. Pokud máte na doméně i webové stránky, tak většina poskytovatelů webhostingu, tam kde máte web uložen, dává možnost si k webu založit e-mailové schránky s vaší doménou.

Podle toho, kde lze založit emailovou schránku?

Díky aplikacím Gmail, Email.cz a Centrum.cz mail můžete svou schránku spravovat z vašeho mobilu, ať už jste online nebo offline.

By Gilberto Forgie

Kde založit email zdarma? :: Co je VGA port?
Užitečné odkazy