Domovská stránka > K > Kde Koupit Sim Kartu T-Mobile?

Kde koupit SIM kartu T-Mobile?

T-Mobile TWIN kartu získáte v prodejnách T-Mobile. TWIN karty podporují i službu T-Mobile GSM Banking. Pro obě SIM karty platí shodné ceny volání a mají stejné bezpečnostní kódy PUK a PUK2. Kódy PIN a PIN2 mohou být individuální.

Přečtěte si více

Také, jak si pořídit sim kartu?

Občanský průkaz země, která doklad vystavila; cestovní pas; průkaz s povolením k trvalému nebo dlouhodobému pobytu; zaměstnanecká karta s biometrickými prvky (pouze pokud máte přidělené české RČ). Platnost dokladu nesmí být kratší než 6 měsíců od pořízení služeb. Kolik stojí SIM karty? Cena za výměnu SIM karty je 99 Kč.

Kde koupit data?

Mobil.cz nabízí 4 různé datové balíčky, v aplikaci MOBIL.CZ jsou dostupné balíčky MAX, které obsahují o 20 % více dat zdarma:

  • Data na 24 hodin – 180 MB za 15 Kč na 24 hodin.
  • Data na 10 dní: 1 050 MB za 65 Kč na 10 dní
  • Data na měsíc: 3,2 GB za 145 Kč na měsíc.
  • Data na měsíc XL: 10 GB za 365 Kč na měsíc.
Co je to datová SIM karta? Datová SIM (Subscriber Identification Module) karta je účastnická identifikační karta, která bezpečně uchovává údaje potřebné k identifikaci a ověření účastníka v mobilní síti za účelem telefonování, posílání SMS/MMS a přístupu k mobilním datům.

Také, kde koupit novou sim kartu?

U dobrých prodejců MOBIL.CZ koupíte na pobočkách České pošty, v trafikách řetězců Valmont, GECO, RELAY, Traficon, Danczek a GGT. Naši SIM kartu prodává také více než 1200 nezávislých soukromých trafik a najdete ji rovněž v prodejnách Electro World. Také, jak získat puk t-mobile? Původní PIN a PUK kód najdete v úvodním dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás na začátku dostali společně se SIM kartou. PUK kód se dá také zjistit v Můj T-Mobile v sekci Smlouva > SIM karta > PUK kódy nebo pomocí odeslání kódu *123*307# přímo z vašeho mobilu jako když voláte telefonní číslo.

Kde lze koupit Twist kartu?

T-Mobile | Alza.cz. Jak se dostat k SIM kartě? Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Jak aktivovat novou SIM kartu?

Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?

  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!

By Ummersen Casis

Kde koupit iPhone levně? :: Co to je repasovaný telefon?
Užitečné odkazy