Domovská stránka > K > Kde Sehnat Novou Sim Kartu?

Kde sehnat novou SIM kartu?

U dobrých prodejců MOBIL.CZ koupíte na pobočkách České pošty, v trafikách řetězců Valmont, GECO, RELAY, Traficon, Danczek a GGT. Naši SIM kartu prodává také více než 1200 nezávislých soukromých trafik a najdete ji rovněž v prodejnách Electro World.

Přečtěte si více

Kolik stojí nová SIM karta Vodafone?

Novou SIM kartu vám poskytneme zdarma, zaplatíte pouze kredit, který je na předplacené kartě přednabitý a můžete ho po aktivaci čerpat na volání a další služby. A další otázka, jak aktivovat novou sim kartu? Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?

  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!

Když to vezmeme v úvahu, jak vyměnit simku?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc. Jak postupovat při výměně SIM karty? Zvolte možnost Nová SIM karta, vyberte požadovaný typ SIM karty a zadejte adresu pro doručení. Novou SIM kartu vám doručíme běžnou poštou až do vaší schránky, proto si ověřte, že máte dobře označenou schránku. Obvykle dorazí během 2 až 3 pracovních dnů.

Může se také zeptat, kde vymenit sim kartu bleskmobil?

JAK POSTUPOVAT PŘI ZTRÁTĚ SIM KARTY? Zakupte novou SIM kartu služby BLESKmobil. Pokud si bude chtít zároveň přenést číslo ze ztracené SIM karty na novou, zavolejte operátorovi na telefon: 267 267 061 a postupujte dle pokynů operátora. Tak jak vylomit sim kartu? SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Podle toho, kde koupit predplacenou kartu vodafone?

Partnerská místa Vodafonu, v nichž lze koupit předplacenou kartu:

  • České dráhy.
  • Česká pošta.
  • Obchodní řetězce (Tesco, Globus, Eletro World, Interspar, Tipsport, Josef KVAPIL)
  • Čerpací stanice (OMV, Benzina, Shell)
  • Distributoři (3A.CZ, ISC Communication Czech, SETOS, GECO TABAK, AGORA DMT)
Kolik stojí SIM karta 02? SIM kartu standardní velikosti vám vyměníme za MicroSIM nebo NanoSIM ve kterékoli O2 Prodejně. S sebou si vezměte PUK kód karty nebo rovnou celou obálku s dopisem, na kterém byla původní SIM karta nalepená. I tam totiž PUK najdete. Výměna vás přijde na 99 Kč.

Kdy vyměnit SIM kartu?

Nejčastěji to bývá, když:

  1. jste telefon / SIM kartu ztratili nebo vám je někdo ukradl.
  2. chcete druhou SIM kartu se stejným telefonním číslem – pak využijte službu DUO SIM.
  3. je vaše SIM karta poškozená.
  4. si přejete, aby se vaše SIM karta dokázala připojit k LTE síti.
  5. do nového telefonu potřebujete jinou velikost SIM karty.

By Schlicher

Jak aktivuji SIM kartu? :: Kde je Windows Prohlížeč fotografií?
Užitečné odkazy