Domovská stránka > K > Kde Byla Pořízena Fotka?

Kde byla pořízena fotka?

Chcete-li zjistit, kde byla pořízena vaše nebo cizí fotografie, můžete stejně jako v mnoha dalších případech použít vyhledávač Google. Spusťte internetový prohlížeč a vyhledávač Google. Přepněte se do služby »Google obrázky«.

Přečtěte si více

Jak zjistit polohu fotografie?

polohu

Přidání polohy

  1. Spusťte na telefonu nebo tabletu Android aplikaci Fotky Google .
  2. Otevřete fotku nebo video.
  3. Klepněte na ikonu možností Přidat polohu . Přidejte polohu nebo ji vyberte ze svých nedávných poloh.
Kde najdu metadata? V případě obrázků je to potom formát souboru PNG. K dispozici jsou i různé čističe metadat. Například Microsoft Office, respektive aplikace v tomto kancelářském balíku obsahují funkci Zkontrolovat metadata. Klikněte na Soubor -> Informace -> Zkontrolovat dokument -> Zkontrolovat metadata.

Kdy byla fotka pořízena?

Při práci s operačním systémem Windows budou tyto informace k dispozici po kliknutí pravým tlačítkem myši v okně Průzkumníka na kartě Podrobnosti. Zde uvidíme datum, čas, zařízení, kterým byla fotografie pořízena, a také GPS souřadnice místa, kde fotografie vznikla. Jak zjistit souřadnice z fotky? Google Picasa 3.9 a Earth – freeware

Google Picasa je známý především jako fotoeditační program, ale ke snímkům umí přiřazovat i GPS souřadnice pořízení. Stačí kliknout dole na funkci Geotag. Otevře se program Google Earth (musíte ho mít nainstalovaný) a na mapě světa stačí určit, kde byl snímek pořízen.

Pokud jde o to, jak zjistit odkud je obrázek?

Ověřte ji. Pravost i aktuálnost fotky můžete ověřit na stránce images.google.com nebo na tineye.com. Na stránce images.google.com klikněte na obrázek fotoaparátu a vyberte, zda chcete obrázek nahrát, nebo zkopírovat jeho adresu ze schránky (stisknutím Ctrl + V). Jak zobrazit fotky na Google Maps? Vyhledání fotek

  1. Spusťte na počítači Mapy Google.
  2. Vlevo nahoře klikněte na ikonu nabídky. Vaše příspěvky.
  3. Vyberte možnost Fotky.

Jak přidat na FB více fotek?

Nahoře v kanálu vybraných příspěvků klepněte na Fotka. Klepněte na Fotoaparát, abyste pořídili fotku, nebo vyberte fotku z telefonu klepnutím na Procházet. Klepněte na Přidat příspěvek. Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit exif informace? Exif data si ve Windows jednoduše zobrazíte kliknutím pravým tlačítkem myši na soubor obrázku. Exif Cleaner je skvělou volbou pro odstranění metadat z více fotografií. Jednoduše přetáhnete požadované obrázky do okna programu a vyberete položku "Odstranit" v nabídce "Upravit".

Jak získat EXIF?

EXIFmetadata

V čem EXIF zobrazit?

  1. ACDSee,
  2. Adobe® Lightroom®,
  3. Darktable (zdarma),
  4. GIMP (zdarma),
  5. IrfanView (zdarma),
  6. RawTherapee (zdarma),
  7. Zoner Photo Studio.

By Montagna

Kde ziskat klienty? :: Jak se projevuje Otrava jidlem?
Užitečné odkazy