Domovská stránka > J > Jak Naskenovat Kartu Do Mobilu?

Jak naskenovat kartu do mobilu?

Technologie placení přiložením telefonu v aplikaci Google Pay umožňuje zákazníkům využít karty uložené v aplikaci Google Pay jednoduše tak, že telefon přiloží k pokladnímu terminálu s funkcí NFC. Tato funkce podporuje věrnostní a dárkové karty, nabídky, vstupenky na akce a palubní vstupenky.

Přečtěte si více

Jak funguje Stocard?

Stocard funguje hlavně pomocí foťáku, kterým postupně naskenujete čárové kódy věrnostních karet z Happy Sportu, ale i jiných karet z ostatních obchodů – Ikea, Teta, dr. Max a tak dále. Stocard spolupracuje se společnostmi od lékáren až po ubytovací zařízení nebo letectví. Jak otocit kartu ve Wallet? Jak otočit kartu? Kliknutím na kolečko s třemi puntíky uprostřed v pravém dolním rohu.

Můžete se také zeptat, jak ziskat kaufland kartu?

Kaufland Card mohou zákazníci získat dvěma způsoby: v elektronické podobě stažením Kaufland aplikace v Apple Store nebo na Google Play či ve fyzické formě vyzvednutím v oddělení informací v kterékoli z prodejen. Plastovou kartu lze samozřejmě propojit s tou digitální. Lidé se také ptají, jak reklamovat electro world? Z pohodlí Vašeho domova stačí zavolat na infolinku +420 210 012 444.

Jak využít body Mountfield?

Ať už u nás nakoupíte cokoli, získáváte věrnostní body, které pak můžete využívat při nákupu zboží za exkluzivně zvýhodněné, neuvěřitelně nízké, Klubové ceny. Nabídku Věrnostního programu neustále obměňujme (každý týden nová nabídka). Jak nahrát Lítačku do telefonu? Nahrání Lítačky do mobilu je jednoduché: stačí si stáhnout aplikaci PID Lítačka (zdarma pro Android a iOS), přihlásit svůj účet a převést svůj platný kupon. Převod probíhá v průběhu registrace identifikátoru přímo v aplikaci.

Jak pridat QR kód do Apple Wallet?

Jak přidat potvrzení o očkování do Apple wallet

  1. Otevřete webovou stránku GetCovidPass.eu.
  2. Klikněte na Create yours.
  3. Odsouhlaste podmínky služby.
  4. Nahrejte svůj QR kód – zde máte dvě možnosti:
  5. Zvolte možnost Uložit do iPhonu.
Může se také zeptat, jak pridat qr kód do wallet? Celý postup vám ukáže následující video:
  1. otevřeme aplikaci a načteme QR kód.
  2. zvolíme typ lístku.
  3. volitelně vyplníme další údaje.
  4. potvrdíme přidání do Apple Wallet.

A další otázka, co je to portmonka?

Peněženka, starším názvem také portmonka, případně i slangově šrajtofle či prkenice, je druh ochranného pouzdra na peníze a v moderní době i na různé druhy platebních karet, či osobních dokladů.

By Paucker

Co všechno umí NAS? :: Kam nahrat karty?
Užitečné odkazy