Domovská stránka > J > Jak Vychazeli Iphony?

Jak vychazeli iPhony?

4. října 2011, pouhý den před úmrtím zakladatele Applu Steva Jobse, představil Apple novou generaci iPhonu. Na první pohled byl iPhone 4s k nerozeznání od předchůdce. Odlišoval se v podstatě jen umístěním horní antény a okamžitou přítomností černé i bílé varianty.

Přečtěte si více

Podle toho, jak vypadal prvni iphone?

První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti. Když to vezmeme v úvahu, jaký je rozdíl mezi iphonem a androidem? Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

Jak na iOS?

Instalace iOS 15 nebo iPadOS 15

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Co se Zablokovanym iPhonem? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Proč je Apple tak úspěšný?

1) Efektivní výrobní cyklus - iPhone SE

Tak jako výrobci aut optimalizují výrobní náklady tím, že stavějí mnoho modelů na jedné platformě, tak Apple nemění kostru svých telefonů každý rok a jeho nabídka modelů je cíleně omezená.
Jak casto menit iPhone? Neznamená to, že vždy máte nechat vybít telefon do 0% (to byste ani neměli). Nabíjecí cyklus se načítá postupně. Pokud vybijete telefon na 75 % a nabijete znovu do 100 %, tak za 4 dny spotřebujete 1 cyklus. Apple uvádí, že originální baterie do iPhone by měly vydržet min 500 cyklů.

Také, co neumí iphone?

Další minoritní důvody proč nepřecházet:

  • 2,6 % - preference Google Assistanta před Siri.
  • 2,3 % - nemožnost rozdělení obrazovky.
  • 1,5 % - v systému chybí možnost více uživatelských profilů
  • 0,8 % - iPhone 13 nebude mít ohebný displej.
  • 0,5 % - systém iOS neumí zamknout aplikace.
Kdo vlastní Android? Je používán na smartphonech, tabletech, chytrých televizích a dalších zařízeních. Jeho vývoj vede firma Google pod hlavičkou konsorcia firem Open Handset Alliance a výrobci různých zařízení mohou Android upravovat při dodržení stanovených podmínek.

Co je to iPhone se?

iPhone SE (1. generace) je smartphone od firmy Apple. Vzhledem je totožný s iPhone 5S (až na lesklou linii na přední hraně telefonu), o čemž svědčí i kompatibilita příslušenství.

By Dorelia Berez

Co je to chytrý telefon? :: Kdy vyšel iPhone 1?
Užitečné odkazy