Domovská stránka > K > Kdy Vyšel Iphone 1?

Kdy vyšel iPhone 1?

iPhone (neboli také iPhone 2G, původní iPhone či iPhone Original po tiskové konferenci v červnu 2010) je smartphone od firmy Apple Inc., který byl po letech spekulací představen 9. ledna 2007 a následně pak uveden na trh 29. června (v USA) téhož roku.

Přečtěte si více

Kolik palcu má iPhone 8?

RozlišeníFull HD, 1080 × 1920 px
Úhlopříčka5,5"
TechnologieIPS LCD
Tvrzené skloIon-X
Doplňující informace3D Touch, 401 ppi
Co delat kdyz nejde aktualizovat iOS? Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS?

iOS 14 nejde nainstalovat: 5 tipů co dělat, když iPhone nelze aktualizovat na iOS 14

  1. Restart zařízení
  2. Resetujte nastavení sítě
  3. Zkontrolujte místo v úložišti.
  4. Stáhněte aktualizaci znova.
Jak aktualizovat Stary iOS? Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.

Kdy vyjde iOS 15 pro veřejnost?

Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata. Může se také zeptat, které iphony dostanou ios 15? iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.

Když to vezmeme v úvahu, co je nové v ios 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Co znamená konec podpory iOS? Pokud tyto iPhony opravdu nebudou podporovány, znamená to, že iOS 16 bude k využití všech svých funkcí potřebovat alespoň procesor Apple A10, který se poprvé objevil až v iPhonu 7. To ale neznamená, že podpora těchto starších přístrojů zcela skončí, v otázce bezpečnostních updatů by měl jablečný gigant pokračovat.

Kdy bude iOS 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

By Delamare Hedlund

Jak vychazeli iPhony? :: Jak prodat iPhone 7?
Užitečné odkazy