Domovská stránka > C > Co Bude S Whatsappem?

Co bude s WhatsAppem?

Rozlučte se s WhatsAppem, stane se z něj sociální síť se skupinami a podskupinami. Podle serveru WABetaInfo čeká v budoucnu největší chatovací aplikaci WhatsApp velká změna. Objeví se zde tzv. komunity, což budou v podstatě skupiny a podskupiny podobné těm na Facebooku nebo Discordu.

Přečtěte si více

Jak Zaheslovat Viber?

Stačí vstoupit do chatu a tapnout na ozubené kolečko, kde vybereme volbu „SKRÝT TENTO CHAT“. Tímto chat skryjeme, musíme však mít nastaven PIN kód, k jehož vytvoření budeme při pokusu chat skrýt, vyzváni. Můžete se také zeptat, co je lepší viber nebo whatsapp? Pokud bychom ovšem měli prostředí porovnat s aplikací WhatsApp, dojdeme k závěru, že Viber na nás působí lehce složitějším dojmem, což může být překážkou především pro začínající uživatele. Jedná se však o čistě subjektivní pocit, neboť vzhled je vždy otázkou vkusu.

Podle toho, co pouzit místo whatsapp?

Tři bezpečné alternativy k aplikaci WhatsApp

  • (Free+) Viber - Safe Chats And Calls. Viber Media S. à r.l.
  • (Free) Telegram. Telegram FZ-LLC.
  • (Free) Signal Private Messenger. Signal Foundation.
  • (CZK 99.00) Threema. Threema GmbH.
  • (Free) Wire - Secure Messenger. Wire Swiss GmbH.
Pokud jde o to, proč mi nefunguje whatsapp? Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

Proč nepoužívat WhatsApp?

Zabezpečení na prvním místě

Nejen, že je vysoká pravděpodobnost, že vás sledují lidé z pozadí sociální sítě, ale rovněž můžete být nemilým překvapením, že vaše konverzace, hlasové zprávy a fotky sleduje i hacker, který se vám do vašeho účtu mohl nabourat.
Jak Zaheslovat aplikaci? Vygenerování hesla pro konkrétní aplikaci

  1. Přihlaste se na stránce appleid.apple.com.
  2. V části Přihlášení a zabezpečení klikněte na Hesla pro konkrétní aplikace.
  3. Klikněte na Vygenerovat heslo pro konkrétní aplikaci nebo na tlačítko. a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak uzamknout aplikace?

Pro Android 10 a Android 9.0 Pie

Připněte obrazovku aplikace, abyste ji měli stále na očích, dokud ji neuvolníte. Otevřete Nastavení a zvolte Bezpečnost nebo Biometrie a bezpečnost > Další nastavení zabezpečení. Přejděte dolů na Pokročilé. Vyberte přepínač vedle Připnout obrazovky.
Jak Zaheslovat aplikaci na PC? Program Protector vám umožní zaheslovat zvolené programy. Před jejich spuštěním vyskočí okno, které se bude dotazovat na správné heslo. Můžete tak chránit jakoukoliv aplikaci v prostředí Windows, stačí vybrat EXE soubor, či jeho zástupce, a způsobem táhni a pusť vložit do této aplikace.

Co znamená online na Viber?

Dobrý den, to značí pouze to, že daný kontakt byl před onou určitou dobou online. S přijetím nebo odesláním zprávy to nesouvisí.

By Aprile Byner

Co je lepší WhatsApp nebo Messenger? :: Jak přehrát film z internetu na TV?
Užitečné odkazy