Domovská stránka > K > Kdo Vymyslel Siri?

Kdo vymyslel Siri?

Počátky Siri

Vznikla jako vedlejší projekt společnosti SRI International, který měl přinést hlasové funkce a ovládání pro Android a Blackberry. Siri tehdy vyšla jako samostatná aplikace a málokdo pamatuje, že byla dostupná dokonce i pro iPhone.

Přečtěte si více

Jak se používá Siri?

Siri

Jak spustit Siri

  1. Přejděte do Nastavení telefonu > Siri a hledání > zapněte možnost Čekat na vyslovení „Hey Siri“ nebo Spustit Siri bočním tlačítkem.
  2. Přejděte dolů a klepněte na WhatsApp.
  3. Zapněte možnost Používat se Siri.
Jak vyvolat Siri? Nastavte funkci „Hey Siri“, abyste Siri usnadnili rozeznávání vašeho hlasu
  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na Siri a hledání.
  3. Vypněte volbu Čekat na vyslovení „Hey Siri“ a znova ji zapněte.
  4. Až se zobrazí obrazovka Nastavit „Hey Siri“, klepněte na Pokračovat.
  5. Vyslovte všechny příkazy, které uvidíte na obrazovce.

Kdy bude Siri umět česky?

V minulosti se několikrát spekulovalo o tom, že Google naučí svého Asistenta konečně česky. Později se však byly tyto zprávy vyvráceny a stejný případ je i u Applu. Česká Siri měla přijít už před několika lety a stále nic. Až v posledních týdnech mají jablíčkáři kapku naděje. Jak zmenit jazyk Siri? Návod – Jak změnit jazyk Siri na iPhonu

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejeďte prstem dolů a klepněte na položku Siri a hledání.
  3. Klepněte na možnost Jazyk.
  4. Vyberte nový jazyk a klepnutím na Změnit jazyk potvrďte svůj výběr.
  5. Klepnutím na přepínač „Hey Siri“ v Siri a hledání ji můžete v novém jazyce nastavit.

Kdy vznikla Siri?

Siri byl původně vydán jako samostatná aplikace pro operační systém iOS v únoru 2010 a v té době vývojáři také hodlali uvolnit Siri pro zařízení Android a BlackBerry. O dva měsíce později Apple získal Siri. Dne 4. října 2011 představila společnost Apple iPhone 4S s implementací beta verze Siri. Kdo namluvil Siri? Tvář GPS děvčete a asistentky Siri: Blondýna Karen Jacobsen. Po hlase by ji poznalo přes padesát milionů uživatelů GPS navigací po celém světě. Promlouvá i k 37 milionům vlastníků iPhone 4S díky hlasové asistence Siri. Přesto málokdo zná její tvář.

Co je to Siri?

Siri je název virtuálního asistenta operačních systémů společnosti Apple. Umí rozpoznávat řeči a odpovídá na otázky. Siri se přizpůsobuje požadavkům uživatele jak jazykově, tak z hlediska preferencí a požadavků na vyhledávání. Pokročilé technologie využívá i pro učení. Jak rict Siri aby zpivala? Jednoduše stačí, abyste Siri řekli frázi: „Hey Siri, give me a beat.

Co všechno umí Siri?

V prvé řadě se ztlumí jas displeje a zastaví se přehrávání hudby. Následně se spustí nahrávání videa čelní kamerkou. Uživatel může zároveň aktivovat automatické odeslání své lokace (včetně kopie nahrávaného videa) některému z nouzových kontaktů (u těchto kroků je však potřeba potvrdit několik vyskakovacích oken).

By Obeded

Co znamená s na Snapu? :: Co je lepší Roblox nebo Minecraft?
Užitečné odkazy