Domovská stránka > J > Jak Vyzkoušet Funkčnost Nfc?

Jak vyzkoušet funkčnost NFC?

Krok 2: Zjištění technologie NFC v telefonu

  1. Otevřete Nastavení .
  2. Do pole Prohledat nastavení zadejte „NFC“.
  3. Klepněte a zapněte NFC. Pokud nemůžete funkci NFC najít, s vaším telefonem nelze platit bezkontaktně.

Přečtěte si více

Jak vypnout Apple Pay?

Možnost potvrzovat přes Apple Pay nákupy provedené na Macu můžete vypnout v Nastaveních na iPhonu. Přejděte do části Wallet a Apple Pay a vypněte volbu Povolit platby na Macu. Jak vypnout automaticke Vypinani Iphone? Spusťte Nastavení. Jděte do sekce Zobrazení a jas. Pokračujte do Uzamčení. Zde nastavte možnost Nikdy.

Co je NFC v hodinkach?

NFC (Near Field Communication) je moderní bezdrátová technologie určená k rychlému přenosu dat mezi dvěma zařízeními. Hlavní výhodou je rychlé a snadné používání. Chytré hodinky s NFC čipem stačí k druhému zařízení pouze přiložit na vzdálenost až 4 cm a systém provede vše za vás. Jak spustit Apple Pay? Jakmile budete mít kartu přidanou, můžete Apple Pay začít používat. Pokud máte model Macu bez integrovaného Touch ID, můžete nákupy potvrzovat pomocí Apple Pay na kompatibilním iPhonu nebo Apple Watch: Na iPhonu přejděte do Nastavení > Peněženka a Apple Pay a zapněte volbu Povolit platby na Macu.

Jak používat Wallet iPhone?

Přejděte do Nastavení > Wallet a Apple Pay. Klepněte na Přidat kreditní či debetní kartu. Podle zobrazeného postupu přidejte novou kartu. Pokud se vám zobrazí výzva k přidání karty, kterou používáte s iTunes, karet z jiných zařízení nebo nedávno odstraněných karet, zvolte je a zadejte bezpečnostní kódy karet. Jak si aktivovat Apple Pay? Aktivace Apple Pay je v podstatě jednoduchá. Potřebujete platební kartu vydanou bankou, která Apple Pay podporuje, potřebujete iPhone, Apple Watch nebo počítač iMac a pak je aktivace otázkou pár minut.

Jak funguje Apple penezenka?

Velmi jednoduše. V obchodě stačí přiblížit iPhone nebo Apple Watch k bezkontaktnímu terminálu (obchod jím musí být vybaven). Obrazovka se automaticky rozsvítí, otevře se aplikace Wallet, kde si vyberete kartu, kterou máte v plánu zaplatit. Platbu potvrdíte přiložením prstu na home button. Jak platit s Wallet? Stačí přidat kreditní nebo debetní kartu do aplikace Wallet na iPhonu a můžeš platit. Dál přitom můžeš využívat všechny odměny a výhody na kartě, takže nepřijdeš o žádné těžce vydělané body nebo míle. Apple Pay už máš na svém zařízení. Apple Pay je integrované v iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu.

Jak na platbu mobilem?

Platby v obchodech

  1. krok: Telefon probuďte a odemkněte. Zapněte obrazovku telefonu a odemkněte ho.
  2. krok: Přiložte zadní stranu telefonu na několik vteřin k platební čtečce. Po zaplacení se na obrazovce zobrazí modrý symbol zaškrtnutí.
  3. krok: Pokud se zobrazí výzva, postupujte podle instrukcí na obrazovce.

By Armalda

Jak zmenšit SIM na nano SIM? :: Jak zapnout NFC na iPhone 12?
Užitečné odkazy