Domovská stránka > C > Co Bude S Huawei?

Co bude s Huawei?

2021. PR oddělení české pobočky Huawei nás informovalo o tom, že již uvedené telefony Huawei v Česku (stejně jako jinde ve střední, východní a severní Evropě) se letos aktualizace na HarmonyOS nedočkají. Seznam zařízení uvedený v průběhu oficiální prezentace HarmonyOS 2.0 se týkal pouze čínského trhu.

Přečtěte si více

Proč Huawei nepodporuje Google?

Nejnovější telefony od Huawei znevažuje v očích zákazníků jedna notoricky známá věc. Kvůli neshodám mezi čínskou firmou a USA nemohou být v posledních přístrojích této značky (platí i pro dceřiný Honor) přítomny a využívány Google Mobile Services (GMS) od amerického giganta. Jak funguje Huawei bez Google? AppGallery a Huawei Mobile Services jsou základem světa bez Google služeb. Huawei tedy má pro svět použitelný vlastní obchod s aplikacemi AppGallery, buduje Huawei Mobile Services, které vývojářům nabízí podobné služby jako Google a masivně (tedy i finančně) podporuje vývojáře v migraci aplikací na AppGallery.

Kdy bude mít Huawei Google?

květnem 2019. Díky tomu mohl Huawei nejen zrecyklovat spoustu přístrojů, ale současně i poskytovat softwarovou podporu svým mobilním zařízením, a to včetně aktualizací bezpečnostních záplat. Doposud tak vybrané modely mohou mít Google služby v kombinaci s nejnovějším Androidem 10 a aktuálními záplatami. Také, jak dostat google do huawei p40 lite? Přejděte do nabídky Nastavení – Uživatelé & účty – Přidat účet a vyberte Google. Následně se přihlaste se svým Google účtem.

A další otázka, jak dat google do huawei?

Jak na Google Play v Huawei telefonu?

  1. Vyhledejte a stáhněte aplikaci Gspace podle postupu zmíněného výše.
  2. Po instalaci otevřete Gspace a vyberte, kterou aplikaci chcete nainstalovat.
  3. Otevře se obchod Google Play.
  4. Přihlaste se se svým Google účtem.
  5. Nyní můžete instalovat aplikace z Google Play do svého telefonu.
Také, jak spustit google play na huawei? Proto jako první si otevřete AppGallery a nahoru do vyhledávací lišty dejte vyhledat Google Space. Ihned poté se Vám nabídne aplikace, která má přibližně 4MB. Klikněte na stáhnout a poté instalovat. V ten moment se vám začne instalovat obchod Google Play do vašeho zařízení, celá operace trvá asi dvě minuty.

Jak nainstalovat tecku do Huawei?

Aplikace je dostupná zcela zdarma v Obchodě Play a Apple AppStore, ale na Huawei AppGallery se bohužel už nějak zapomnělo. Pokud tedy máte mobil Huawei bez Google služeb, můžete si aplikaci stáhnout třeba z APKPure. Stáhnout si ji můžete i skrze Obchod Play v aplikaci Google Space. Jak nahradit Google pay? Huawei měl díky absenci Google služeb delší dobu problém s chybějící podporou plateb mobilními telefony. To se nyní změnilo. Od 11. října 2021 je díky aplikaci Curve a službě Curve Pay možné platit NFC v mobilu podobně jako při využití Google Pay či Apple Pay.

Jak obejít Google Play?

Dostat je lze. Instalovat jako APK. bez Google účtu mnohé neseženeš, ale pokud vím, tak je cesta přes prohlížeč Chrome a nějaký doplněk po přihlášení ke svému Google účtu stáhnout APK soubor a ten si následně instalovat do telefonu.Co myslíš tím špiclováním Google?

By Casimir Mench

Jak se přiděluje IP adresa? :: Jak nastavit Google prohlížeč?
Užitečné odkazy