Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Cloudové Úložiště Huawei?

Jak vyčistit cloudové úložiště Huawei?

Smazání dat zálohy z cloudu:

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Cloudové úložiště > Správa úložiště > Cloud záloha a smažte cílová data.

Přečtěte si více

Jak smazat cloud?

Smazání záloh a vypnutí Zálohy na iCloudu na zařízení

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] a klepněte na iCloud.
  2. Klepněte na Spravovat úložiště > Zálohy.
  3. Klepněte na název zařízení, jehož zálohu chcete smazat.
  4. Klepněte na Smazat zálohu > Vypnout a smazat.
Jak uvolnit cloud? Dobrý den, mělo by to jít tak, že se v nastavení v sekci Xiaomi účet přejdete do Mi Cloud, pak klepnout na Galerie a přepínač Automaticky zálohovat deaktivujete (aby byl šedivý).

Jak se dostat na cloud?

Stačí si složku OneDrive synchronizovat do svého počítače a tak můžete mít data jak u sebe v počítači, tak v cloudu. Po synchronizaci, se vám v průzkumníku souboru zobrazí složka OneDrive – Název Firmy, které vám umožní nahlížet do vašeho cloudového úložiště. Jak zvětšit místo na iCloud? Pojdmě si tedy ukázat, jak navýšit úložiště iCloud.

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.
  5. 5GB - máte zdarma ke každému zařízení

Jak si vytvořit vlastní cloud?

My Cloud Home připojíte pomocí síťového kabelu k vašemu routeru a následně otevřete odkaz MyCloud.com/hello, na němž se zaregistrujete. Poté bude zařízení fungovat jako klasické cloudové úložiště. Na WD My Cloud Home lze snadno synchronizovat všechna vaše data. Jak spravovat iCloud? Zobrazení a správa záloh zařízení na iCloudu

  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Zálohy. Můžete vidět zařízení, která mají Zálohu na iCloudu zapnutou.
  2. Pokud chcete zálohu smazat, klepněte na název zařízení a potom na Smazat zálohu.

Může se také zeptat, kolik se platí za dropbox?

Mezi další populární řešení pro ukládání a sdílení obsahu online patří DropBox. V rámci bezplatné varianty nabízí Dropbox 2GB úložiště s možností přenosu 20GB za den. Dále Dropbox nabízí jednotlivcům 2TB úložiště za 9,99 eur měsíčně (zhruba 270 korun) nebo 3TB za 16,58 eur měsíčně (zhruba 450 korun). Kam ulozit fotografie? Online úložiště pro vaše fotografie

  1. V dnešní době asi to nejpoužívanější na ukládání fotek, jak z vašeho foťáku tak i například z mobilu. Dropbox je na trhu už od roku 2007.
  2. Google Photos. Taková klasika, kterou znají snad všichni.
  3. iCloud.
  4. Adobe Creative Cloud.
  5. Microsoft OneDrive.
  6. Canon Irista.

Kam ulozit fotky z počítače?

Zálohování a synchronizace je služba, která vám automaticky ukládá fotky a videa do účtu Google. Tyto fotky a videa pak budou přístupné ze všech zařízení, na nichž jste k účtu přihlášeni. Nikdy nepřijdete o žádnou vzpomínku: Všechny fotky pořízené na zařízení, kde máte zapnuté zálohování, se vám uloží do účtu Google.

By Grae

Co je to Flat? :: Co je slovo cloud?
Užitečné odkazy