Domovská stránka > J > Jak Vymazat Mezipaměť Huawei?

Jak vymazat mezipaměť Huawei?

Vymazání mezipaměti aplikace

Přejděte do Nastavení > Aplikace > Aplikace, vyberte aplikaci, pro kterou chcete vymazat mezipaměť, a poté přejděte do Úložiště > Vymazat mezipaměť.

Přečtěte si více

Jak vymazat cache iPhone?

Naštěstí smazání není vůbec nic složitého, stačí postupovat následovně:

  1. Prvně se na vašem iPhonu přesuňte do Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak níže rozklikněte kolonku Safari.
  3. Zde sjeďte níže a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Následně akci potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.
Co je soubor cache? Cache (výslovnost: [kæʃ]IPA, počeštěle [keš]IPA, též mezipaměť) je v informatice označení pro hardwarovou nebo softwarovou součást počítače, která uchovává data a tím následující přístup k těmto datům může být rychlejší.

Jak odstranit nevyžádané soubory?

Snadnou metodou je použití PC Reviver k vyčištění nežádoucích nevyžádaných souborů. Díky tomu můžete okamžitě vyčistit soubory registru a nevyžádané soubory. Stačí několik jednoduchých kliknutí a máte čistý počítačový systém bez zbytečných souborů. PC Reviver skenuje pevný disk a zvyšuje jeho výkon. Pokud jde o to, co zabírá paměť v telefonu? Na tuto paměť se ukládají filmy, písničky, fotografie, aplikace či další systémová data, která lze ve většině případů kdykoliv vymazat. Ukládá se zde i samotný operační systém, což je nutné brát v potaz při koupi mobilního telefonu bez slotu na paměťovou kartu.

Jak smazat cache Macbook?

Zavřeme Předvolby. V horní liště se mezi záložkami Záložky a Okno objeví záložka Vývojář Na tuto záložku klikneme a vybereme možnost Vyprázdnit mezipaměti. Pokud jde o to, jak vyčistit vyrovnávací paměť? Vymazání celé vyrovnávací paměti

  1. Použijte možnost Vymazat všechny soubory z místní vyrovnávací paměti v nabídce Úpravy > Vyrovnávací paměť > Předvolby.
  2. V dialogovém okně Spravovat vyrovnávací paměť vyberte možnost Vyčistit vyrovnávací paměť > Vymazat všechny soubory z místní vyrovnávací paměti.

Jak vyčistit cache prohlížeče zkratka?

Ctrl + Shift + Del

Kombinace těchto kláves otevře v prohlížeči možnost volby smazání cache.
Jak čistit telefon? S postupem času se začne usazovat špína po okrajích tlačítek, které pak mohou hůře reagovat na dotyk. Dopřejte proto pravidelnou očistu i jim – stačí jen vypnout telefon a tlačítko důkladně vyčistit kouskem vaty nebo tyčinkou na čištění uší namočenou ve vodě či isopropylalkoholu, který rozpustí veškeré nečistoty.

Jak uvolnit místo v telefonu Samsung?

Místouvolnit

Jak na Androidu uvolnit místo

  1. Jděte do menu Nastavení a vyberte položku Úložiště.
  2. Klepněte na možnost Uvolnit místo.
  3. Vyberte položku, kterou chcete vymazat, a klepněte znovu na tlačítko Uvolnit místo.

By Hoffarth

Kde sestříhat MP3? :: Jak vymazat cache Samsung?
Užitečné odkazy