Domovská stránka > J > Jak Dostat Do Huawei Google?

Jak dostat do Huawei Google?

Alternativy v podobě App Gallery, Petal Search či APKPure

Stáhnout si můžete také alternativní obchod Amazon Appstore, případně pokud přecházíte z jiného telefonu se službami Googlu, lze využít klonovacího nástroje Phone Clone.

Přečtěte si více

Jak si stáhnout Obchod Play?

Obchod PlayPlaystáhnout

Spuštění aplikace Obchod Play

  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.
Také, jak nainstalovat google play do huawei p smart 2021? Jak na Obchod Play v Huawei?
  1. Stáhněte si aplikaci GSpace z obchodu AppGallery.
  2. Spusťte GSpace a klepněte na zelené tlačítko “Enable” a následně na “Continue”
  3. Je zapotřebí také povolit instalaci aplikací z neznámých zdrojů
  4. V GSpace dlouze klepněte na libovolnou ikonku aplikace a následně vyberte “Upgrade”

Lidé se také ptají, proč huawei nepodporuje google?

Nejnovější telefony od Huawei znevažuje v očích zákazníků jedna notoricky známá věc. Kvůli neshodám mezi čínskou firmou a USA nemohou být v posledních přístrojích této značky (platí i pro dceřiný Honor) přítomny a využívány Google Mobile Services (GMS) od amerického giganta. Který Huawei podporuje Google? GSpace – emulace Google služeb

Ta funguje jako emulátor, který z vašeho telefonu Nova 9 na oko pouze pro Google udělá telefon Huawei P30, tedy poslední vlajkový model, který ještě získal služby Googlu.

Jak dostat Google do Huawei p40 Lite?

Přejděte do nabídky Nastavení – Uživatelé & účty – Přidat účet a vyberte Google. Následně se přihlaste se svým Google účtem. Jak funguje Huawei bez Google? AppGallery a Huawei Mobile Services jsou základem světa bez Google služeb. Huawei tedy má pro svět použitelný vlastní obchod s aplikacemi AppGallery, buduje Huawei Mobile Services, které vývojářům nabízí podobné služby jako Google a masivně (tedy i finančně) podporuje vývojáře v migraci aplikací na AppGallery.

Kdy bude mít Huawei Google?

květnem 2019. Díky tomu mohl Huawei nejen zrecyklovat spoustu přístrojů, ale současně i poskytovat softwarovou podporu svým mobilním zařízením, a to včetně aktualizací bezpečnostních záplat. Doposud tak vybrané modely mohou mít Google služby v kombinaci s nejnovějším Androidem 10 a aktuálními záplatami. Jak obnovit obchod Google Play? Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni.

Jak mám znovu nainstalovat Google Play?

Google Play APK ke stažení zdarma a bez virů

APK soubor můžete stáhnout rovnou do mobilu, nebo do PC a z PC kabelem do telefonu. Následně musíte povolit instalaci z Neznámých zdrojů, což provedete v nastavení svého mobilního telefonu s Androidem.

By Skyler Garlinghouse

Jak stáhnout Adobe Premiere Pro? :: Jak ukoncit Netflix na TV?
Užitečné odkazy