Domovská stránka > J > Jak Platit Na Youtube?

Jak platit na YouTube?

Jak platit členství YouTube Premium pomocí paysafecard

Budete přesměrování na platební bránu paysafecard. Zde vyplňte vaše uživatelské jméno a heslo k účtu my paysafecard a klikněte na Propojit. Po potvrzení platby budete přesměrování zpět na stránku YouTube Premium a vaše členství bude aktivováno.

Přečtěte si více

Podle toho, kdo vytvoril youtube?

První video na síti YouTube umístil zakladatel Jawed Karim. Jak funguje počet zhlédnutí na YouTube? Pokud např. některé video přeskočíte poté, co jste u něho strávili více než 30 sekund, bude zhlédnutí započteno do celkového součtu. Pokud vám na zhlédnutí videa stačilo méně než 30 sekund, zhlédnutí započteno s největší pravděpodobností nebude.

Kde vznikl YouTube?

Horizont ČT24: Před patnácti lety lety vznikl Youtube

Přímo u slonů. Co je na nich super je, že mají opravdu dlouhé choboty. Fakt super,“ hovoří na něm v hlavní roli jeden ze tří zakladatelů sítě – Jawed Karim.
Kdy vznikl TikTok? Vznikla v roce 2016 pod názvem Douyin, v listopadu 2017 její majitel, firma ByteDance, koupila sociální síť Musical.ly, která tehdy měla okolo 100 milionů aktivních uživatelů měsíčně, a v srpnu 2018 obě sítě spojila do dnešního TikToku.

Jak prehravat videa z YouTube na pozadi?

Pokud chcete, aby se vám YouTube videa přehrávaly na pozadí, je důležité, abyste zůstali v prohlížeči a nepřeskakovali na aplikaci YouTube. Vyhledejte video, které chcete přehrát. Jakmile najdete video, klepněte na ikonu třech teček, které se nacházejí v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost Plocha. Jak odstranit odběratele na YouTube?

Skrytí počtu odběratelů

  1. Přihlaste se k účtu Google.
  2. Přejděte do Studia YouTube.
  3. Klikněte na možnost Nastavení Kanál. Pokročilá nastavení.
  4. V sekci Počet odběratelů odznačte možnost „Zobrazit počet lidí přihlášených k odběru mého kanálu“.
  5. Klikněte na Uložit.

Kdo má nejvíce odběratelů na YouTube?

#Youtuber / YouTube kanálPočet odběratelů
1.MenT1,44 milionu
2.GEJMR1,25 milionu
3.Jirka Král (od 2. září 2018 neaktivní na YouTube)1,11 milionu
4.Stejk1,05 milionu
Jak sehnat dodavatele? Dodavatele můžete vyhledat v různých katalozích, databázích firem. Zaměřte se na společnosti, které uvádějí ve svém popisu VELKOOBCHOD. Můžete navštívit různé veletrhy, výstavy zaměřené na Vaši oblast podnikání. Dodavatele oslovte e-mailem, telefonicky nebo osobně.

Co jsou odberatele?

Odběratelem rozumíme fyzickou nebo právnickou osobu odebírající zboží či služby. Významově se tak jedná o přesný opak dodavatele, jenž naopak služby či zboží poskytuje (dodává).

By Fleisig

Proč mít blog? :: Proč používat Pinterest?
Užitečné odkazy