Domovská stránka > P > Proč Mít Blog?

Proč mít blog?

Blog upevňuje vztah s klientem – přečtení blogu vytváří užší vztah s klientem. Je to mnohem osobnější než pouhé zhlédnutí reklamy či billboardu. Stávající i potenciální klienti budou mít dojem, že je o ně dobře postaráno a poroste jejich důvěra (díky odkazování se na články, zasílání článků newsletterem apod.)

Přečtěte si více

Co znamená osobni blog?

Existují osobní blogy, kde autor většinou publikuje články osobního charakteru (něco jako internetový deníček), tak i odborné blogy, kde se obsah většinou zaměřuje na nějakou tématicky vymezenou oblast nebo také firemní blogy, které fungují jako médium prezentující novinky týkající se nějaké konkrétní firmy (nové Co je GLOG? GLOCK Ges. m.b.H. (ochranná značka GLOCK) je rakouská zbrojovka, založená v roce 1963 Gastonem Glockem v Deutsch-Wagramu poblíž Vídně. Společnost se nejvíce proslavila výrobou pistolí s polymerovým rámem.

Co by měl obsahovat blog?

Slovo blog vzniklo z anglického slova web log, neboli webový zápisník. V podstatě autor na blog může napsat článek o čemkoliv, někteří používají blog i jako deník. U každého článku by měla být možnost přidat vlastní komentář, čímž na blogu vzniká komunita. Každý blog by měl obsahovat archiv všech napsaných článků. Jak udělat dobrý blog? 9 tipů, jak mít (úspěšný) blog

  1. Originalita. Jó, tak začínáme "zvostra".
  2. Název blogu. Měl by být jednoduchý, jasný, stručný, vystihovat Vás a hlavně, měl by se dobře vyslovovat.
  3. Pravidelnost. Někde nám dokonce říkali, že by člověk měl psát každý den, uff.
  4. Fotky a grafika.
  5. Podpora.
  6. Komunikace se čtenáři.
  7. Sociální sítě
  8. Followers.

Jak zacit psát svuj blog?

Chcete-li získávat nové čtenáře, zaměřte se především na druhou možnost, ve které krotíte své emoce a budete se snažit psát novinářsky, tedy nezaujatě, jasně, informativně. Čistě názorový blog musí být opřen o nějakou silnou osobnost, aby byl úspěšný. Co je to mikroblog? Mikroblogy (micro-blog) jsou velmi podobné blogům s tím rozdílem, že příspěvek délkou obvykle nepřesahuje 160 znaků (délka jedné SMS). Obsah příspěvku bývá odpovědí na otázku "Co právě dělám?". Někteří autoři mikroblog používají i jako prostředek pro sdílení krátkých zpráv z odborného prostředí.

Když to vezmeme v úvahu, co to znamená blogger?

Bloger (blogger)

Blogeři jsou autoři blogů, kteří na těchto osobních denících reflektují svět svým pohledem, komentují jej nebo odkazují dále na jiné stránky. Bloger je tak většinou tvůrcem obsahu jednotlivých článků, jejich editorem i grafikem v jednom.
Můžete se také zeptat, jak zviditelnit svůj blog? Pojďme se podívat na několik praktik, které vám pomohou váš blog zviditelnit ve výsledcích vyhledávání.

  1. Výzkum klíčových slov.
  2. Méně vyhledávaná klíčová slova.
  3. Dbejte na atraktivitu nadpisů
  4. Nezapomínejte na title a meta tagy.
  5. Rozdělte svůj obsah pomocí nadpisů
  6. Optimalizujte i obrázky.
  7. Váš obsah by měl být snadno čitelný

Kde se vyrabi Glock?

bru. Zatímco běžně se investoři svým vstupem na zahraniční trhy chlubí, rakouská zbrojovka Glock zvolila odlišný postup. Jeden z největší výrobců pistolí na světě v tichosti otevřel montážní závod v Bratislavě. Kde přesně stojí a co se v něm vyrábí, firma úzkostlivě tají.

By Nierman

Jakou ráži má standardní verze zbraně Glock 17? :: Jak platit na YouTube?
Užitečné odkazy