Domovská stránka > C > Co To Znamená Tags?

Co to znamená Tags?

Volně lze tag přeložit jako štítek. Jedná se o slovo nebo slovní spojení, které je přiřazeno například určitému článku, které co nejpřesněji vystihuje zaměření článku.

Přečtěte si více

Také, jaký význam má tag body?

Tělo dokumentu. Obsahuje veškerý zobrazovaný obsah stránky. Všechny níže zmíněné atributy tagu body (vyjma obecných) jsou zastaralé a nahrazují se využitím CSS vlastností nastavených pro tag body (doporučené CSS vlastnosti uvádím v pravém sloupci tabulky). Může se také zeptat, co je v html a? Odkaz se v HTML dělá tagem <a>.

Co je to footer?

Zbytečný strukturní tag na vymezení patičky stránky. Před a za tagem se zalomí řádek. Aby dělal něco dalšího, je nutno tag footer nastylovat přes CSS. Lidé se také ptají, jak psát tagy? Tagy uzavíráme do špičatých závorek <tag> a dělíme je na párové/nepárové. Párové tagy musejí být ukončeny lomítkem a původním tagem, opět ve špičatých závorkách - </tag>. Většina HTML tagů je párových, existují ovšem výjimky, jako například <img> čili značka pro obrázek.

Jak napsat Tag?

Nejjednodušší způsob je použít pravý Alt (Alt Gr) v kombinaci s klávesou X, tedy Alt Gr + X = #. 2. Další způsob zahrnuje využití tří kláves, a to Ctrl + levý Alt + X. 3. Která značka je nepárová? Zakázaná ukončovací značka

Třetí skupina elementů má koncovou značku zakázanou, jde o tagy jako <img> , <input> , <br> nebo <hr> . Prohlížeče zpravidla omylem uvedenou zakázanou koncovou značku ignorují. Někdy se tyto elementy označují jako nepárové.

Také, co popisuje značka article ?

Článek <article>

Že se značka <article> hodí pro obalení článku, je asi jasné. Jinak do <article> patří obsah, který jako celek dává smysl sám o sobě a nebyl by ho například problém přenést na jinou stránku.
Lidé se také ptají, jak udělat patičku v html? Pokud chcete patičku zúžit, pak stačí do HTML přidat třídu . containter <div></div> , do které obalíte váš text.

Co obsahuje HTML?

HTML (Hyper Text Markup Language) je zkratka pro hypertextový značkovací jazyk, který se používá k vytváření obsahu webové stránky. Obsah webové stránky mohou tvořit texty, obrázky, tabulky, multimédia a další prvky.

By Meyers

Co v oblasti ICT označuje safari? :: Co jsou slova s časovým příznakem?
Užitečné odkazy