Domovská stránka > J > Jakou Tiskárnu Na Doma Diskuze?

Jakou tiskárnu na doma diskuze?

Mám Canon Pixma Mg3050 a bohatě stačí. Mám podobnou (starší typ pixma mg3550) už několik let a na domácí použití je naprosto dostačující. Ani cena není vysoká. Je možnost připojit pomocí Wi-Fi, takže lze například tisknout přímo z mobilu.

Přečtěte si více

Jakou laserovou tiskárnu na doma?

HP LaserJet Pro M227fdw je skvělou multifunkční černobílou tiskárnou na doma nebo menší kanceláře. Výborná rychlost tisku se nijak neprojevuje na kvalitě černého textu, která je stejně tak skvělá, nebo na hlučnosti tiskárny. Jak poznat inkoustovou tiskárnu? Inkoustové tiskárny obsahují tiskové hlavy s desítkami mikroskopických trysek. Z nich se na papír obrovskou rychlostí (50 až 100 km/h) vstřikují miniaturní kapičky inkoustu (objem se udává v pikolitrech).

Tak jakou náplň používáme do laserových tiskáren?

Toner je náplň do tiskárny, ve kterém se skrývá práškový obsah a používá se u laserových typů tiskáren. Velkou výhodou i laserových tiskáren je dlouhá životnost a vysoká výtěžnost, která netrpí zasycháním inkoustu, jako je to u cartridgí inkoustových tiskáren. Také, co je to led tisk? LED tiskárna kombinuje vysokou rychlost s relativně nízkou cenou. Funguje na principu fotoelektrického jevu – v místě, kde má vzniknout obraz, je obrazový válec osvětlován řadou světelných diod. Pak se na osvětlená místa napráší toner a za zvýšené teploty obtiskne na papír.

Jakou tankovou tiskárnu?

Za design chválíme multifunkci Canon Pixma G4300, za nejlepší rozlišení a nejkrásnější tisk fotografií Epson Eco Tank ITS L3050. Nejnižší cenu za multifunkci a inkoustovým tankovým zásobníkem zase zaplatíte za model HP Ink Tank Wireless 415. Jak vybrat tiskárnu štítků? Při výběru tiskárny štítků se zaměřte na počet tištěných řádek, ale také na šířku pásky. Sofistikovanější štítkovače umožňují propojení s počítačem prostřednictvím USB, Bluetooth nebo Wifi sítě. Chcete-li tisknout grafiku a obrázky, zaměřte se na tiskárnu štítků s rozlišením alespoň 360 DPI.

Když to vezmeme v úvahu, jakou multifunkční tiskárnu na doma?

Multifunkční tiskárna HP DeskJet Plus 6075 je výborná volba pro nenáročné domácí použití. Kvalita tisku je vysoká a tiskárna dokonce nabízí i automatický duplexní tisk. V tomto režimu dokáže tisknout na obě strany papíru aniž by potřebovala vaši pomoc se zakládáním nebo otáčením stránek. Jakou multifunkci? Jakou multifunkční tiskárnu vybrat dle srovnání

Mezi inkoustovými exceloval model Brother MFC-J3930DW. Kvalitní laserovou tiskárnou do kanceláře je pak Canon i-Sensys MF744Cdw.

Také, jak vybrat tiskárnu k notebooku?

Při výběru tiskárny byste měli věnovat pozornost nejen pořizovací ceně tiskárny, ale také ceně náhradních inkoustů. Je běžnou praxí, že firmy prodávají tiskárny za velmi nízké ceny a následně vydělávají na prodeji náplní. Často se dokonce stává, že cena catridgí přesáhne pořizovací cenu nové tiskárny!

By Vedetta

Co je to LED tisk? :: Jaká tiskárna je lepší inkoustová nebo laserová?
Užitečné odkazy