Domovská stránka > C > Co Je To Led Tisk?

Co je to LED tisk?

LED tiskárna kombinuje vysokou rychlost s relativně nízkou cenou. Funguje na principu fotoelektrického jevu – v místě, kde má vzniknout obraz, je obrazový válec osvětlován řadou světelných diod. Pak se na osvětlená místa napráší toner a za zvýšené teploty obtiskne na papír.

Přečtěte si více

Jak vybrat laserovou multifunkční tiskárnu?

Laserové tiskárny obvykle tisknou pouze černobíle, ačkoliv jsou k dostání i modely tisknoucí v barvách – jsou však trochu dražší, a tak se uplatní spíše na pracovišti. Laserové tiskárny vynikají v tištění textu, a to jak kvalitou, tak rychlostí tisku zejména mnohastránkových dokumentů. Můžete se také zeptat, jakou tiskárnu na tisk fotografií? Formát, Velikost: Ať si kdo chce co chce říká, na velikosti prostě záleží. Proto vybírejte tiskárnu s tak velkým formátem, jaký si můžete dovolit. Vtip je v tom, že na takové inkoustové tiskárně A3+ (např.: Canon PIXMA Pro-1) bez problému vytisknete jak velké formáty, tak ale i malé fotografie do rodinného alba.

Jakou tiskárnu do kancelare?

Právě laserové tiskárny jsou ideální do kanceláří, protože celkové náklady na tisk ve srovnání s těmi inkoustovými jsou u nich podstatně nižší. Tonery jsou sice dražší než inkoustové náplně, zato však disponují mnohem větším objemem. Jakou přenosnou tiskárnu? TOP kapesní (přenosné) tiskárny v České Republice

  • Canon Selphy CP-1300. 3 272. 1,3. Více.
  • Canon Zoemini. 2 290. Více.
  • Brother PocketJet PJ-763MFi. 14 146. Více.

Jaké jsou typy tiskáren?

Typy tiskáren podle technologie tisku:

  • Laserové tiskárny. LED tiskárny.
  • Inkoustová tiskárna. Inkoustové tiskárny s tankovým systémem.
  • Jehličková tiskárna.
  • Termotiskárny. Tiskárny na přímý termotisk. Tiskárny na termotransferový tisk. Termosublimační tiskárny.
  • 3D tiskárny.
Jak vybrat tiskárnu štítků? Při výběru tiskárny štítků se zaměřte na počet tištěných řádek, ale také na šířku pásky. Sofistikovanější štítkovače umožňují propojení s počítačem prostřednictvím USB, Bluetooth nebo Wifi sítě. Chcete-li tisknout grafiku a obrázky, zaměřte se na tiskárnu štítků s rozlišením alespoň 360 DPI.

Co je to tanková tiskárna?

Technologie tisku je inkoustová, hlava tiskárny vytváří pomocí malých kapek inkoustu přímo na papír malé body, které tvoří finální obraz. Rozdíl je v tom, že inkoust není v klasických náplních (cartridge), ale v nádobách, do kterých jde dolévat. A právě tohle jsou "tanky na inkoust" - odtud označení tanková tiskárna. Jakou černobílou laserovou tiskárnu? Nejlepší černobílá tiskárna se skenerem

2452 Kč / až na 23000 stran (orig.), 1059 Kč / až na 23000 stran (komp.) HP LaserJet Pro M227fdw je skvělou multifunkční černobílou tiskárnou na doma nebo menší kanceláře.

Co je to laserová tiskárna?

Laserová tiskárna je druh počítačové tiskárny, pracující na podobném principu jako kopírka. Laserový paprsek vykresluje obrázek na světlocitlivý válec, na jehož povrch se poté nanáší toner. Ten se uchytí jen na osvětlených místech, obtiskne se na papír a na závěr je k papíru tepelně fixován.

By Godfree

Co je lepší laserová nebo inkoustová tiskárna? :: Jakou tiskárnu na doma diskuze?
Užitečné odkazy