Domovská stránka > J > Jakou 3D Tiskarnu Z Číny?

Jakou 3D tiskarnu z Číny?

Prvním dnešním tipem bude domácí 3D tiskárna od známé značky Alfawise. Tiskárna se chlubí velkou plochou pro tisk (300 x 300 x 400 mm) a jednoduchému prvotnímu složení. 3D tisk pro domácí použití ušel obrovský kus cesty a s trochou nadsázky se dá říct, že to dnes zvládne již každý.

Přečtěte si více

Podle toho, jakou šla tiskárnu vybrat?

V současné době se doporučuje horizontální rozlišení pod 0,1 mm a vertikální do 0,2 mm. Čím drobnější vrstvy tiskárna zvládne, tím detailnější budou vytištěné objekty, zároveň však bude také pomalejší. U složitějších modelů je také třeba počítat s různými podpůrnými konstrukcemi, což je pro tiskárnu práce navíc. Jak spravne nastavit 3D tiskárnu? Nastavení 3D tiskárny

  1. ABS. Teplota trysky: 255 °C. Teplota podložky: 100 °C.
  2. PLA. Teplota trysky: 215 °C. Teplota podložky: 50-60 °C.
  3. PET. Teplota trysky: 240 °C. Teplota podložky: 90 °C.
  4. HIPS. Teplota trysky: 220 °C. Teplota podložky: 100 °C.
  5. PP. Teplota trysky: 254 °C.
  6. NYLON. Teplota trysky: 240 °C.
  7. FLEX. Teplota trysky: 230 °C.

Můžete se také zeptat, jak zprovoznit 3d tiskárnu?

Doporučujeme nenechávat tiskárnu dlouho předehřátou, aby materiál neucpal trysku. Po zahájení tisku se už jen ujistěte, že první vrstvy materiálu dobře drží na podložce a že se nezacuchává tisková struna. Tiskárnu při tisku průběžně kontrolujte, aby vše proběhlo bez obtíží. Můžete se také zeptat, jak vydelat 3d tiskem? Pokud jste vlastníkem 3D tiskárny, můžete začít prodávat vlastní výtisky a to téměř kdekoliv. Použijte k tomu sociální sítě, eBay nebo například Etsy. Jste-li pouze malý živnostník, vhodná pro vás bude například e-commerce platforma. Vytvářejte potencionálním zákazníkům nabídky a propagujte své 3D výtisky.

Co je 3D televize?

3D televize jsou televize, které umožňují přehrávat obraz zvlášť pro každé oko a tím docílit pocit plastičnosti obrazu. Co dělá 3D grafik? Počítačová 3D grafika (tzv. trojrozměrná grafika, 3D computer graphics) je v informatice označení pro speciální část počítačové grafiky, která pracuje s trojrozměrnými objekty. Převod 3D objektů do 2D zobrazení se nazývá renderování.

Můžete se také zeptat, jak na 3d obrázky?

Přibližte se tváří co nejblíže k monitoru/displeji. Pokuste se dívat skrz něj - nezaostřujte váš zrak na obrázek. Postupně oddalujte hlavu, avšak vaše oči musí být neustále upřené do větší dálky než je stereogram. Pokud nezaostřujete přímo na něj, postupně se vám zobrazí rozmazaný 3D obrázek. Kdy vznikla první 3D tiskárna? Počátky 3D tisku začaly již někdy v roce 1983, kdy Charles Hull vynalezl Stereolithography (SLA) a po získání patentu v roce 1986 založil firmu 3D Systems. Manufacturing (LOM), na kterou v roce 1988 získal patent. 6 3D Printer Is the Future!.

Může se také zeptat, co je šla tiskárna?

Stereolitografie (SLA)

Tato metoda funguje na principu vytvrzování tekutého polymeru pomocí laserového záření. Využívá se záření různých vlnových délek (310 - 410 nm). Technologie stereolitografie je jedna z nejpřesnějších, přesnost v osách XY je již od jednotek µm. Osa Z pracuje s výškou vrstvy 15 – 100 µm.

By Gurl

Proč koupit iPhone 11? :: Jak mít pevný stisk?
Užitečné odkazy