Domovská stránka > C > Co Je To Konfigurace Počítače?

Co je to konfigurace počítače?

Konfigurace je jinými slovy sestava, nebo výbava zařízení. U počítače nebo notebooku to znamená, jaký máte typ procesoru, paměti, grafické karty, jaký máte pevný disk nebo monitor a také verzi operačního systému nebo aplikací. Takže hardware, ale také software.

Přečtěte si více

Co je to konstituce?

konstituce (církev) – soubor církevních dokumentů konstituční monarchie – druh státního zřízení tělesná konstrukce – stavba těla. souhrn povahových a dědičných znaků jednotlivce. Jak zjistím konfiguraci svého počítače? Otevřete nabídku Start. Zadejte na klávesnici, popřípadě vyhledejte položku Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyhledejte odkaz Systém a zabezpečení a klepněte na něj. Po zobrazení stejnojmenného okna vyhledejte a následně klepněte na odkaz Systém nebo na odkaz Zobrazit velikost paměti RAM a rychlost procesoru.

Jak zjistit motherboard v PC?

Stačí stisknout kombinaci [Windows] + [R] a zadat příkaz »cmd«. Otevře se okno příkazového řádku systému Windows. Do příkazového řádku zadejte příkaz »wmic baseboard get product, manufacturer, version, serialnumber« a stiskněte klávesu [Enter]. Co mám v PC za komponenty? Jinak stačí zmáčknout kombinaci kláves Windows+Pause Break. Tak zjistíš název procesoru a paměť. Nebo dej START - Spustit- napiš DXdiag a na první stránce máš taky psán Procesor a paměť. Po kliknutí na stránku druhou čili zobrazení máš pod položkou Název a Tip čipu údaje o grafické kartě.

Lidé se také ptají, co znamená vyhlášení příslibu konstituce?

Termín konstituce říká, že tento církevní akt má vztah k občanskému právu, zatímco termín apoštolská znamená, že tento právní akt pochází od Apoštolského stolce. Svou povahou je apoštolská konstituce určena veřejnosti. Vyhlášení konstituce se děje slavnostní formou podle norem práva. Co znamená absolutistická monarchie? Absolutní monarchie (nebo také Absolutistická monarchie) je forma monarchie, ve které panovník přímo disponuje státní mocí a není omezen ústavou nebo parlamentem.

Co to je pravomoc?

Pravomoc je souhrn práv (disponovat prostředky a lidmi) a moci (nástrojů, umožňujících požadovat určité činnosti, práce atd. a uplatňovat za jejich správný výkon odměny a za nesplnění sankce) umožňující splnění delegovaných úkolů. Jak zjistit typ procesoru? Stisknutím kombinace kláves CTRL + SHIFT + ESC otevřete Správce úloh. Vyberte kartu výkon a podívejte se, kolik jader a logických procesorů váš počítač používá.

Tak jak zjistit co mám za zdroj?

Re: Jak zjistim typ zdroje? Přesně tak, jen sundáš bočnici a měla by být vidět samolepka kde je uveden název a parametry zdroje.

By Stier

Jak zjistit výkon procesoru? :: Jak získat nano SIM Sazkamobil?
Užitečné odkazy