Jak snizit data?
9 nejlepších způsobů, jak snížit využití dat v systému Android
- Omezte využití dat v nastavení systému Android.
- Omezte data na pozadí aplikace.
- Použijte kompresi dat v prohlížeči Chrome.
- Aktualizujte aplikace pouze přes Wi-Fi.
- Omezte používání streamovacích služeb.
- Sledujte své aplikace.
Kolik dat si vezme rádio?
Pokud byste tedy poslouchali rádio v této kvalitě hodinu, znamená to 50 MB přenesených dat. Program PCRADIO automaticky snižuje šířku pásma ve volně dostupné verzi na 32 Kb/s. To představuje méně než 20 MB za hodinu. Kolik potřebuji dat na telefonu? Cest je mnoho, doporučujeme Vám tyto:
- přes Můj T-Mobile či mobilní aplikaci Můj T-Mobile,
- přes USSD kanál, kde stačí vytočit na vašem telefonu *123*523#,
- v hlasovém automatu na čísle 4603 v sekci služby a internet, nebo stačí po pozdravu stisknout 523.
Kolik je 100 MB data?
Počet dat 100 MB znamená 39 Kč, zatímco 60 MB stojí 29 Kč. Kolik stojí MMS T mobil?
Kolik zaplatíme za MMS? | |
---|---|
Operátor | Poplatek za odeslání MMS |
Eurotel | 9.50 Kč |
Oskar | 11.59 Kč |
T-Mobile | 10 Kč |
Jakou odměnu získáte k neomezeným 5G tarifům?
Nově T-Mobile nabídne i zcela neomezený tarif (Neomezeně 5G XL), tedy s neomezenými daty a s neomezenou přenosovou rychlostí. Vyjde na 1 275 korun. Právě tento tarif a nabídka pro podnikatele (za 1 350 Kč, tarif Neomezeně 5G XL Business) jako jediné umožní datovat i v rámci 5G sítí. Podle toho, kolik stojí minuta volani? minutuminutu
Služby 1180, 1181 a 1188 Kč | bez DPH | Kč s DPH |
---|---|---|
Hovor s operátorem - cena za minutu volání | 28,84 | 34,90 |
Spojení s vyhledaným číslem - cena za minutu volání | 28,84 | 34,90 |
Jak zjistit co mi bere data?
Jak zjistit, kolik dat využíváte
- Sjeďte dolů a podívejte se, které aplikace využívají mobilní data.
- Jestli se chcete podívat, kolik mobilních dat spotřebují jednotlivé systémové služby, přejděte do Nastavení > Mobilní data nebo Nastavení > Mobilní data.
Podle toho, jak zjistím kdy se mi obnovi data?
Kontrola stavu čerpání datového limitu
- Přihlaste se do portálu Moje O2.
- V sekci „Moje služby“ klikněte na dlaždici mobilního internetu „O2 DATA“, u kterého chcete zjistit stav čerpání dat.
- V sekci „Volné jednotky“ uvidíte na ukazateli, kolik procent (GB) vám zbývá vyčerpat do konce zúčtovacího období.